«Ευχαριστούμε τον κόσμο και συνεχίζουμε»

22:51 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένος από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και από τη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής επί της Αργυρούπολης εμφανίστηκε ο Κώστας Αγγελίδης. Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ένωσης μίλησε στο aek365.gr και τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι στα δύο πρώτα σετ δεν παίξαμε καλά, αλλά στην συνέχεια καταφέραμε να διώξουμε από πάνω μας το άγχος της πρεμιέρας

και να παίξουμε πιο άνετα. Αυτό ήταν κάτι που μας έδωσε και την δυνατότητα να φτάσουμε στη νίκη. Η παρουσία του κόσμου, αλλά και το ότι διορθώσαμε τα λάθη μας έκανε εύκολο το έργο μας. Έχουμε ακόμα μπροστά μας περιθώρια για να βελτιωθούμε και να πετύχουμε άνετα τον στόχο μας. Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου, μείναμε ικανοποιημένοι, αλλά περιμένουμε να γεμίσει στα επόμενα παιχνίδια ακόμα περισσότερο για να παίρνουμε δύναμη και κουράγιο από αυτούς, όπως και να τους δίνουμε τη χαρά της νίκης και αργότερα της ανόδου».

Από εκεί και πέρα ο εκ των εφόρων της ομάδας, Νίκος Τσάπος τόνισε: «Στην αρχή η αλήθεια δεν καταφέραμε να παίξουμε καλό βόλεϊ , όμως αποτινάξαμε το άγχος της πρεμιέρας και καταφέραμε να πάρουμε μια εύκολη νίκη ενόψει της συνέχειας , που την περιμένουμε δύσκολη. Για τον κόσμο δεν έχω να πως πολλά. Ήταν για ακόμα μια φορά συγκλονιστικός και μας ώθησε στη νίκη. Τον περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια δίπλα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα