Ράπερ o Ενσαλίβα! (VIDEO & ΦΩΤΟ)

22:20 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο άλμπουμ του Ταμαντανί Ενσαλίβα με τίτλο «Beats & Burgers» κυκλοφόρησε. Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρεί ομάδα να αγωνιστεί μετά το «ναυάγιο» με την Μπέτις και το γύρισε στη... hip-hop! Ο Καναδός μέσος απογοητευμένος από το γεγονός πως έμενε χωρίς ομάδα, αποφάσισε να εξωτερικεύσει ένα ακόμα ταλέντο του. Αυτό στη μουσική.

Με τη βοήθεια της συντρόφου του αλλά και του αδερφού της στη Γερμανία, άρχισε να γράφει στίχους με γρήγορο ρυθμό, αφού σε ένα χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο του CD. «Όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο,

μπορείς να τυλίγεις burgers, ή ακόμη και να τραγουδάς ραπ. Η ζωή άλλωστε συνεχίζεται» είναι το σχόλιο του 29χρονου μέσου.

Το «Beats & Burgers» αποτελεί μια μίξη από Hip Hop, Electro και Jazz, ενώ και από φωνητικά δεν πάει πίσω. «Το ποδόσφαιρο δεν ήταν ο καλύτερος φίλος μου τελευταία, έτσι βρήκα έναν τρόπο να απελευθερώσω το άγχος μου και να αισθανθώ πιο χαλαρός» υποστηρίζει ο ίδιος για την στροφή... 360 μοιρών.

Βέβαια για τον Καναδό δεν έχει τελειώσει το ποδόσφαιρο καθώς δηλώνει αποφασισμένος να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, αυτό όμως δε σημάινει πως θα παρατήσει την έτερη αγάπη του, τη μουσική. Μάλιστα έρχεται και άλλο άλμπουμ από τον «Tam MC».

«Εάν δουλέψεις σκληρά για κάτι, ο Θεός τα βλέπει όλα προκειμένου να σου δώσει πίσω αυτά που κάνεις. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για αυτό το λόγο» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρώην «κιτρινόμαυρος».

Δείτε τα βιντεο...

1. http://www.dailymotion.com/video/xmar2c_tam-nsaliwa-hip-hop-song_sport?start=118#from=embed

2. http://www.dailymotion.com/video/xmar69_tam-nsaliwa-the-new-era_sport?start=37#from=embed

Keywords
Τυχαία Θέματα