Εδώ θα μείνει η ΑΕΚ στην Αγγλία (ΦΩΤΟ)

18:22 8/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στο ξενοδοχείο Carden Park Hotel στην περιοχή του Τσέστερ θα μείνει τελικά η ΑΕΚ το διάστημα 27 Ιουλίου με 9 Αυγούστου, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στο ταξίδι που έκαναν πρόσφατα οι Γιώργος Πήδουλας και Ντίνος Παπαποστόλου βρήκαν και έκλεισαν τελικά αυτό το ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία, που πληροί τα "θέλω" του Βαγγέλη Βλάχου. Το Carden Park έχει δίπλα τα γήπεδα που θα προπονείται η ΑΕΚ,

ενώ δεσπόζει ένα μεγάλο γήπεδο γκολφ. Το ξενοδοχείο διαθέτει σάουνα, πισίνα και γενικά πολλά που θα χρειαστούν οι παίκτες για την αποθεραπεία τους. Το μοναδικό πρόβλημα, που δεν θεωρείται σοβαρό, είναι το γεγονός ότι απέχει αρκετά από τα γήπεδα που θα δώσει τα φιλικά της η ΑΕΚ στην Αγγλία. Περίπου 2 ώρες οδικώς τις ημέρες των αγώνων θα αναγκαστεί να ταξιδεύει η ομάδα, ωστόσο είναι ένα θέμα που ο προπονητής θεωρεί αναγκαίο κακό, καθώς το βασικότερο όλων που είναι η καθημερινή απόσταση για τις προπονήσεις θα είναι μηδαμινή.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από το μέρος που θα μείνει η ΑΕΚ στο Τσέστερ. Να σημειωθεί ξανά ότι η όλη διαμονή της ΑΕΚ στην Αγγλία είναι προσφορά των διοργανωτών των φιλικών αγώνων και δεν θα κοστίσει τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα