ΡΕΑΛ Μ. | Ρούντι: "Η Ρεάλ, μου προσφέρει περισσότερα από το NBA"

Απόφασισε να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης γιατί θεώρει αυτό είναι το καλύτερο για την καριέρα του. Ο Ρούντι Φερνάντεθ εξηγεί τους λόγους που απέρριψε προτάσεις από τον μαγικό κόσμο για να αγωνιστεί στην "βασίλισσα".

Ο 27χρονος Ισπανός παραχώρησε συνέντευξη στην "Marca" και μεταξύ άλλων ανέφερε:

-Πώς νιώθεις για την επιστροφή σου;
"Πολύ χαρούμενος. Είμαι σίγουρος ότι πήρα την καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου, επειδή επέστρεψα σε μια μεγάλη ομάδα. Ξέρω ότι θα είμαι για τα επόμενα τρία χρόνια στην Μαδρίτη και αυτό μου προσφέρει γαλήνη και ευτυχία".

-Είχες προτάσεις

από ομάδες του NBA;
"Ναι, είχα. Υπήρχαν πολλές ομάδες που με ζήτησαν οι Γκρίζλις, οι Νετς, οι Σανς, οι Κλίπερς και οι Σέλτικς".

- Τι παραπάνω σου έδωσε η Μαδρίτη για να αρνηθείς το NBA;
"Η Μαδρίτη μου έδωσε κάτι άλλο. Πάντα μου προσέφεραν αγάπη και τώρα μου δίνει και την σταθερότητα αλλά και φιλοσοξία. Το NBA δεν μου έχει προσφέρει τίποτα συγκεκριμένο. Πρέπει να περιμένεις για να έχεις όσα θες, δηλαδή στην περίπτωσή μου την ηρεμία, την αυτοπεποίθηση και ένα καλό συμβόλαιο".

-Δηλαδή, κλείνεις εντελώς την πόρτα του NBA για το μέλλον;
"Όχι! Ποτέ δεν κλείνω πόρτες στην ζωή μου. Η επιστροφή μου στην Μαδρίτη δεν είναι πισωγύρισμα. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με την Ρεάλ, θα είμαι 30 στα 31 και δεν είναι άσχημη ηλικία για να δοκιμάσω και πάλι στο NBA. Είναι πολύ μακριά όλα αυτά βέβαια και δεν τα σκέφτομαι. Τώρα συγκετρώνομαι στα τρία χρόνια με την φανέλα της Ρεάλ, τα οποία ελπίζω να είναι γεμάτα επιτυχίες".

- Είσαι το κλειδί για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες;
"Η Ρεάλ έφτασε πολύ κοντά στο να αποκτήσει το πρωτάθλημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα και χωρίς εμένα. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε σωστά, όχι μόνο εγώ. Την επόμενη σεζόν θα έχουμε μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα. Παρότι είναι δύσκολο, θέλω να κατακτήσουμε τρόπαια".

Keywords
Τυχαία Θέματα