Έδειραν κρατούμενο και του έβαλαν γυναικεία εσώρουχα!

16:09 7/1/2014 - Πηγή: AEK365

Απίστευτης αγριότητας περιστατικό σημειώθηκε στην φυλακή της Νέας Αλικαρνασσού. Κρατούμενος ο οποίος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι συριακής υπηκοότητας εδάρη από αλλοδαπούς συγκρατούμενούς του, οι οποίοι δε σταμάτησαν στον σοβαρό ξυλοδαρμό... Τον έγδυσαν στη συνέχεια, του φόρεσαν γυναικεία εσώρουχα τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν και τον περιέφεραν στους διαδρόμους της φυλακής.
Το θέαμα σόκαρε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατούμενους οι οποίοι μάλιστα αντέδρασαν βλέποντας έναν άνθρωπο χτυπημένο να αιμορραγεί, να μην μπορεί να δει από τα πρησμένα λόγω των χτυπημάτων μάτια του και να περιφέρεται σαν ζόμπι και φορώντας γυναικεία εσώρουχα!
Ο απόλυτος εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που έκανε τους εγκλείστους να φωνάξουν οι ίδιοι τις Αρχές της φυλακής.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 45χρονος Άραβας ο οποίος εκτίει πολυετή φυλάκιση μπήκε στο στόχαστρο των άλλων συγκρατουμένων του, επειδή θεωρήθηκε ως «καρφί». Του αποδίδουν τη διαρροή που υπήρξε για την ύπαρξη αυτοσχέδιων μαχαιριών που είχαν βρεθεί πριν από λίγες ημέρες στη φυλακή. Και επειδή οι κρατούμενοι δεν συγχωρούν αυτές τις πράξεις τον χτύπησαν με το χειρότερο τρόπο. Τον έσυραν σε ένα κελί, όπου πέντε άτομα τον χτυπούσαν με μανία και στη συνέχεια τον έγδυσαν και τον ανάγκασαν να φορέσει αυτοσχέδια γυναικεία εσώρουχα.
Όπως μας είπαν κρατούμενοι οι οποίοι τηλεφώνησαν στην «Π», ο ένας εκ των δραστών στη συνέχεια τον έπιασαν από το χέρι γιατί δεν έβλεπε και τον κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ενημερώθηκαν σχετικά και αμέσως αναζήτησαν τους δράστες. Ο ένας εξ αυτών ήταν εκείνος που περιέφερε τον 45χρονο. Πρόκειται για άτομο κουρδικής υπηκοότητας, το οποίο οδηγήθηκε στην απομόνωση. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ένας ακόμη κρατούμενος είχε χτυπηθεί από συγκρατούμενούς του.

Πηγή: newscreta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα