Μαρότα: Δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Πίρλο

15:38 7/1/2014 - Πηγή: AEK365

Μέσα στην εβδομάδα ο Μπέπε Μαρότα πρόκειται να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του Αντρέα Πίρλο για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού επιθετικού με τον παράγοντα της Γιουβέντους να είναι σίγουρος πως δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι των πρωταθλητών Ιταλίας με τον 34χρονο μέσο.
Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού της Γιουβέντους τόνισε: "Δεν υπάρχει πιθανότητα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Πίρλο και μπορώ να πω ότι το συμβόλαιο του θα ανανεωθεί το συντομότερο δυνατόν, αφού οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές. Η διάρκεια

του συμβολαίου; Θα σας ενημερώσουμε όταν θα το συμφωνήσουμε".
Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως η Γιουβέντους σκοπεύει να προσφέρει διετές συμβόλαιο με τον Πίρλο να ζητάει τριετές και την Τότεναμ να καραδοκεί.
Ο Μαρότα σχολίασε και τα σενάρια αποχώρησης των Πογκμπά και Κουαλιαρέλα από την Γιουβέντους: "Ο Πογκμπά είναι πολύ καλός παίκτης και έχει στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων συλλόγων, αλλά και η Γιουβέντους είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Σύντομα θα συναντηθούμε με τον ατζέντη του, με τον οποίο έχουμε εξαιρετική σχέση, και θα δούμε τι θα κάνουμε. Έχουμε πέντε επιθετικούς στην ομάδα, στους οποίους βασιζόμαστε για την φετινή περίοδο. Και η φετινή περίοδος συνεχίζεται, μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στο Europa League. Θέλουμε να πάμε στον τελικό και για να το πετύχουμε χρειάζεται να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αν ο Κουαλιαρέλα είχε δείξει την πρόθεση του να πάρει μεταγραφή, προφανώς θα το λαμβάναμε υπόψη μας, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε κάποιο τέτοιο αίτημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα