«Έχουμε πολύ καλή ομάδα»

17:02 18/11/2013 - Πηγή: AEK365

Για την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, ενόψει του αυριανού εναρκτήριου παιχνιδιού για το World League με αντίπαλο την Ιταλία, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης.«Έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Τα προκριματικά του World League είναι μια ευκαιρία να

δίνουμε 3-4 παιχνίδια για να βλέπουμε και το επίπεδο της ομάδας, να κρατάμε επαφή και να βρισκόμαστε σε αγωνιστική δράση. Σε αυτά τα παιχνίδια βλέπουμε καινούρια πράγματα και δίνεται χρόνος συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες . Είναι μια περίοδος που οι ομάδες προετοιμάζονται και για την έναρξη του πρωταθλήματος, οπότε δε θέλουμε να έχουμε τραυματισμούς και να βγάζουμε τις παίκτριες εκτός ρυθμού για τις υποχρεώσεις που έχουν με τις ομάδες τους».

Ο κ.Μορφέσης τόνισε πως ο στόχος της ομάδας είναι πάντα η νίκη. «Είμαστε σε δύσκολο όμιλο, Ιταλία και Ουγγαρία είναι μεγάλες δυνάμεις του Παγκόσμιου πόλο. Παρόλα αυτά, στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι οπωσδήποτε η νίκη και έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με τεράστιο ταλέντο. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε, θα τα δώσουμε όλα για επιτυχία στη διοργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα