«Ο ΠΑΟΚ παλεύει...»

16:37 18/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η μαχητικότητα σε κάθε παιχνίδι είναι το στοιχείο που διακρίνει τον ΠΑΟΚ και αυτό θα δείξουν οι παίκτες του και κόντρα στην Μπούντουτσνοστ για το Γιούροκαπ, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.«Τα συνεχόμενα παιχνίδια στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και το Eurocup βοηθούν την ομάδα να έχει ρυθμό και αυξάνουν την αγωνιστικότητα και το κίνητρο όλων μας, αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν τις υποχρεώσεις και την κούραση. Ειδικά τώρα, που μέσα σε 48 ώρες καλούμαστε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι,

σε μία σκληρή έδρα και μετά από ένα επίπονο ταξίδι. Αυτά έχουν όμως τα συνεχόμενα παιχνίδια και το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε από το μυαλό μας την κούραση ως δικαιολογία.

Είμαστε εδώ, αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στον όμιλο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε δείξει σαν ομάδα ότι παλεύουμε κάθε παιχνίδι κι αυτό θα κάνουμε και απέναντι στην Buducnost. Ξέρουμε τι ομάδα αντιμετωπίζουμε, θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία κι από εκεί και πέρα θα πρέπει να εφαρμόσουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο και να αντιδράσουμε σωστά στις δυσκολίες που θα συναντήσουμε στη διάρκεια του αγώνα», ήταν τα λόγια του Μαργαρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα