Χότζον: Έχουμε 22 ισάξιους παίκτες

16:50 18/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό που στην επέτειο των 150 χρόνων της FA, θα γίνει ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι ενώ... έβγαλε το καπέλο του στον Γιόακιμ Λεβ.

Όσο για το αγωνιστικό, ξεκαθάρισε ότι ο Στάριτζ δεν έχει τελικά κανένα πρόβλημα τραυματισμού ενώ αποκάλυψε ότι ο Λαλάνα θα είναι ξανά βασικός.

Ο Χότζον αρχικά ρωτήθηκε για τον Στάριτζ καθώς δημιουργήθηκε μια παραφιλολογία ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. «Ο Στάριτζ είναι μια χαρά. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του απλώς σήμερα στην προπόνηση ήθελα να χρησιμοποιήσω

και τον Ρίκι Λάμπερτ», τόνισε ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στο φιλικό με την Γερμανία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που 150η επέτειός μας θα συνδυαστεί με ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η χρονιά αυτή».

Στη συνέχεια ο Χότζον ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έκανε με την Χιλή και σχολίασε: «Υπάρχει πραγματικά μεγάλος ανταγωνισμός για μία θέση. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να παρατάξω διαφορετική τελείως ομάδα από εκείνη της Παρασκευής με την Χιλή».

Αναφορικά με τον Τζέραρντ που φτάνει σε συμμετοχές τον Μπόμπι Μουρ αλλά και την συνολική παρουσία του στην εθνική ομάδα, ο ομοσπονδιακός σχολίασε: «Ο Τζέραρντ είναι πολύ σημαντικός για την εθνική Αγγλίας. Έχει ξεκάθαρες απόψεις και τις λέει και μεγάλη επιρροή στα αποδυτήρια της ομάδας».

Ο Άνταμ Λαλάνα έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Χιλή και ο Χότζον αποκάλυψε ότι θα είναι στην αρχική 11άδα και την Τρίτη. «Περιμένω την δεύτερη συμμετοχή του Λαλάνα στο αυριανό ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Παρασκευής», σχολίασε ενώ ρωτήθηκε για τον Λεβ που φτάνει τα 100 ματς κόντρα στους Άγγλους και είπε:

«Το να φτάσεις τα 100 παιχνίδια είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Βγάζω το καπέλο στον Γιόακιμ Λεβ».

Κλείνοντας, ο Ρόι Χότζον έκανε ένα γενικό σχόλιο για το μεγάλο αυτό παιχνίδι λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα δουν ένα πολύ καλό ματς χωρίς σκοπιμότητες καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα