Καθάρισε ο Ιγκουαΐν...

04:53 15/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί από την επόμενη σεζόν να βγάζει το... ψωμί του στην Ιταλία, αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον Αργεντινό άσο να πληγώσει δις τους «ατζούρι». Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νάπολι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φιλικής νίκης της «αλμπισελέστε», σε ματς που έγινε προς τιμήν Αργεντινού Πάπα Φραγκίσκου.

Ο 26χρονος στράικερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σαμπέλα στο 21ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο Ιγκουΐν ωστόσο δεν έμεινε εκεί, αφού με το καλημέρα της επανάληψης (49') ήταν σειρά του

να δώσει την ασίστ τον Μπανέγα για να γίνει το 0-2 και να βάλει η Αργεντινή τις βάσεις της νίκης στο «Ολίμπικο». Το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Τσεζάρε Πραντέλι ήταν να μειώσει με τον Ινσίνιε (75'), ο οποίος σκόραρε στη δεύτερη μόλις συμμετοχή του με τη φανέλα της εθνικής (η προηγούμενη σε φιλικό με τη Μάλτα).

Ιταλία: Μπουφόν (54' Μαρκέτι), Κιελίνι, Αντονέλι, Ντε Ρόσι, Μοντολίβο (46' Ινσίνιε), Μάτζιο (71' Τσέρτσι), Μαρκίζιο (46' Φλορέντσι), Καντρέβα (46' Ακουϊλάνι), Τζιακερίνι (54' Ντιαμάντι), Βεράτι, Οσβάλντο

Αργεντινή: Αντούχαρ, Γκαράι (71' Κολοτσίνι), Μπασάντα, Καμπανιάρο, Φερνάνες, Μασεράνο (76' Ροντρίγκες), Μπίλια, Ντι Μαρία (81' Φερνάντες), Παλάσιο, Ιγκουαΐν (61' Λαβέτσι), Λαμέλα (46' Μπανέγα)

Keywords
Τυχαία Θέματα