Δύσκολος γρίφος για Καπέλο η επιλογή

11:25 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Επτά μήνες, περίπου, απέμειναν, για την έναρξη της τελικής φάσης του EURO 2012, και ο Φάμπιο Καπέλο καλείται να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την Εθνική Αγγλίας με τον Ιταλό τεχνικό να θέλει να παρουσιάσει μια νεανική ομάδα αλλά να εξομολογείται πως η επιλογή θα είναι πολύ δύσκολη.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Θα είναι δύσκολη η επιλογή. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο επέλεξα παίκτες μεγάλους σε ηλικία και έμπειρους. Τώρα έχουμε νέους ποδοσφαιριστές που μέχρι το EURO θα είναι ακόμα καλύτεροι. Βελτιώνονται συνεχώς λόγω της ηλικίας τους. Θα αγωνιστούν και στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε άλλα σημαντικά παιχνίδια".

Ένας από τους νεαρούς παίκτες που υπολογίζει ο Καπέλο είναι και ο Φιλ Τζόουνς για τον οποίο είπε: "Είναι πολύ δύσκολο να βρεις παίκτη σαν και αυτόν. Μόνο δυο έχω δει στην καριέρα μου. Τον Φράνκο Μπαρέζι και τον Φερνάντο Ιέρο. Μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις με την ίδια ευχέρεια και υψηλή απόδοση. Όποτε υποδέχεται την μπάλα δεν έχει άγχος και δίνει πάντα την σωστή πάσα. Είναι πραγματικό ταλέντο".

Keywords
Τυχαία Θέματα