Από τις ΗΠΑ, μέχρι την Ασία...

10:21 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Πέραν από την αποκάλυψη του ενδιαφέροντος του πετρελαϊκού κολοσσού Qatar Petroleum, αλλά και μιας ακόμα εταιρείας από το Κατάρ, που φέρεται μάλιστα να παρέλαβε και πλήρη φάκελο, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο αθλητικός Τύπος κάνει λόγο για τις προσπάθειες του Νίκου Νοτιά, να φέρει ισχυρό επιχειρηματία από την Αμερική, αλλά και φήμες για Σαουδάραβες και Ασιάτες ενδιαφερόμενους...

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

"Φέρνει μαζί του τον λεφτά", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αποκαλύπτει τις προχωρημένες επαφές του Νίκου Νοτιά, με πανίσχυρο επιχειρηματία από τις ΗΠΑ. "Ένα 37% στο... πουθενά", είναι η δικαίωση της εφημερίδας, για τις μετοχές του Πέτρου Παππά.

"Η πρεσβεία του Κατάρ τελείωσε το παραμύθι: Καμία ανάμειξη", για τη διάψευση του "προξενιού", απ' τον πρέσβη του Κατάρ στην Αθήνα, "ψήνεται το αλάνι", για την περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου.

Η συνέντευξη Γκούντγιονσεν, η εξόφληση του Πανιώνιου για τον Μάκο, αλλά και οι ντόπες του Κωστένογλου, προς τους παίκτες, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Για το γήπεδο πήγαν οι Άγγλοι στον Αγιοστρατίτη", είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, που αποκαλύπτει το ραντεβού των μεσαζόντων, παρουσία και του Σταύρου Αδαμίδη, με τον γνωστό αρχιτέκτονα, τονίζοντας την προοπτική του νέου γηπέδου, στα σχέδια των υποψήφιων επενδυτών από το Κατάρ. "Στέλεχος της διοίκησης και Νοτιάς κάνουν τις επαφές με τον Τζον Άντζελος".

"Μου δίνετε απίστευτη ενέργεια", το μήνυμα του Φαμπιάν Βάργκας, στον κόσμο της ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις Γκούντγιονσεν, η θέση του Γιάννη Βούρου για το γήπεδο, η εξόφληση για Μάκο και οι εξελίξεις στο μπάσκετ, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

GOAL NEWS

"H Qatar Petroleum θέλει την ΑΕΚ", είναι η αποκάλυψη της εφημερίδας και το θέμα που δεσπόζει στο πρωτοσέλιδό της. Στις σελίδες του ρεπορτάζ, γίνεται εκτενής αναφορά στον πετρελαϊκό κολοσσό, στους μεσάζοντες, αλλά και σε δύο ακόμα εταιρείες (μία από Ασία και άλλη μία, πάλι απ το Κατάρ), που ενδιαφέρονται για να αναμειχθούν στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

"Κιτρινόμαυρη αντεπίθεση" είναι ο τίτλος για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκονται και οι δηλώσεις Γκούντγιονσεν.

SPORTDAY

"Αλήθειες και μύθοι", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας. "H SportDay ξεδιαλύνει τα πράγματα γύρω από τους μετόχους και τους υποψήφιους επενδυτές". Γίνεται ναφορά στην πρόθεση του Νίκου Νοτιά να μην απεμπλακεί απ' την ΑΕΚ, αλλά να βρει ικανό συμπαίκτη, για να τρέξει την ΠΑΕ, ενώ αναφέρεται και στις φήμες που θέλουν Σαουδάραβα επιχειρηματία να εκδηλώνει ενδιαφέρον για να επενδύσει στην Ένωση.

"Το χρέος του Γκούντγιονσεν και το 4-1-2-3, που εισάγει ο Κωσένογλου", τ' άλλα θέματα της εφημερίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα