Δυο - τρεις γραφικοί πανιώνιοι την έπεσαν στον Ανέστη λόγω ΑΕΚ

23:20 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Φραστική επίθεση από 2-3 γραφικούς οπαδούς του Πανιωνίου δέχτηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Ανέστης επειδή ο 23χρονος πορτιέρο έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sentragoal, με το τέλος του ματς και καθώς ο πορτιέρο του Πανιωνίου αναχωρούσε από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης 2-3 φίλοι των «κυανέρυθρων» έσπευσαν να τον αποδοκιμάσουν λέγοντας του διάφορα περί της ΑΕΚ

με την οποία φέρεται να ΄χει συμφωνήσει.
Με το που έγινε, λοιπόν, αντιληπτό το περιστατικό από τους ανθρώπους της ομάδας, βγήκαν στον περιβάλλοντα χώρο αρκετοί με τον συμπαίκτη του, Χρήστο Αραβίδη και τον προπονητή του, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να διαδραματίζουν ρόλο στο σκηνικό.
«Δεν ντρέπεστε ρε, παίζουμε τόσο καιρό απλήρωτοι και μας βρίζετε, είστε Πανιώνιοι;», είπε στους οπαδούς του Πανιωνίου ο Αραβίδης για να «μπει» στο σκηνικό και ο Παναγόπουλος.
Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν είπε πολλά στην κουβέντα με τους οπαδούς. Πάντως, ήταν αρκετά ενοχλήμενος, ενώ δεν δεχόταν ερωτήσεις από τους οπαδούς. «Εγώ τι να κάνω; Κάθε μέρα είμαι αναγκασμένος να διαβάζω ότι οι παίκτες εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια. Επίσημα δεν έχω καμία ενημέρωση».

Φυσικά ουδείς έχει ενοχλήσει τόσο καιρό τους Κολοβό και Αυλωνίτη που είναι δεδομένο ότι ανήκει στον Ολυμπιακό ο πρώτος και ανάμεσα σε Ολυμπιακό και... Αχαρναϊκό ο δεύτερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα