Τη σκότωσαν στο ξύλο, γιατί τους χάλασε τη φωτογραφία

22:31 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η 23χρονη Κιμ Παμ (φωτο) έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ύστερα από έναν άγριο ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί έξω από ένα κλαμπ στην Καλιφόρνια.

η 23χρονη είχε βρεθεί τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο καθώς άθελα της μπήκε μπροστά στο φακό της κάμερας την ώρα που μια παρέα μεθυσμένων νεαρών έβγαζε φωτογραφία.

Η παρέα, τρεις άντρες και δυο γυναίκες, βγήκε εκτός εαυτού και μετά από προτροπή της 25χρονης Βανέσα Τάπια Ζαβάλα άρχισαν να την χτυπάνε αλύπητα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το νοσοκομείο ανακοίνωσε

πως η 23χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή το πρωί του Σαββάτου, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε. Μέχρι και την Τρίτη παρέμεινε σε μηχανική υποστήριξη, έως ότου η οικογένεια της αποφάσισε να δοθούν τα όργανά της για μεταμόσχευση.

Η Βανέσα Τάπια Ζαβάλα είναι η μόνη που συνελήφθη για την εμπλοκή της στην υπόθεση και της έχει ήδη απαγγελθεί η κατηγορία πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Η ίδια αναγνωρίστηκε από το βίντεο, το οποίο δόθηκε στην αστυνομία. Οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Οι δολοφόνοι επικηρύχθηκαν έναντι 5.000 δολαρίων, μια κίνηση με την οποία οι αρχές ευελπιστούν να συλλάβουν και τους άλλους τέσσερις δράστες. Όλοι οι δράστες είναι μεταξύ 20 και 25 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα