«Δώσαμε μεγάλα ραντεβού στη Λαμία»

16:18 20/12/2012 - Πηγή: AEK365

Για την επίσκεψη του στη Λαμία, όπου συζήτησε με τους αρμόδιους παράγοντες για τη διεξαγωγή σημαντικών διοργανώσεων το 2013, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κατσαρός:

«Συνάντησα ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν το κολύμπι της Λαμίας. Ήδη το Πανεπιστημιακό κολυμβητήριο των 50μ. που είχε μείνει για πολλά χρόνια κλειστό, με το συντονισμό της Περιφέρειας και του Δήμου καθαρίστηκε, είδαν ότι η θερμοκρασία πραγματικά υπάρχει και μέχρι τις 31 Ιανουαρίου πιστεύω ότι

θα τελειοποιηθεί. Θα μπουν οι λυόμενες εξέδρες και θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει γύρω στα 1700 άτομα», δήλωσε αρχικά ο κ. Κατσαρός και συνέχισε αναφερόμενος στις προσεχείς διοργανώσεις που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα του Νομού Φθιώτιδας:

«Δώσαμε ένα μεγάλο ραντεβού το Μάιο για το Φάιναλ Φορ του πόλο και τον Αύγουστο για το «Σαμαρτζίδης Καπ» και συζητάμε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κολύμβησης που θα γίνει επίσης τον Αύγουστο. Πιστεύω ότι όλοι οι τοπικοί παράγοντες θα βοηθήσουν, γιατί η Λαμία αποκτά ένα κολυμβητήριο-κόσμημα. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας δεν φροντίζει μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για την αγορά της Λαμίας σε μια εποχή που φθίνει. Ο Δήμαρχος Λαμίας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς αγκάλιασε το γεγονός, το ίδιο και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Στάϊκος, ο οποίος συμφώνησε να γίνουν αυτοί οι μεγάλοι αγώνες. Όλα αυτά βέβαια γίνονται υπό την εποπτεία του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα. Μάλιστα, στο προχθεσινό ραντεβού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενημέρωσα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος συνηγόρησε για όλο αυτό και, όπως με πληροφόρησε, θα μιλήσει με τον κ. Σταϊκούρα ώστε να γίνουν τέλειοι αγώνες και το κολυμβητήριο να επανδρωθεί όπως πρέπει. Άλλωστε, ο Υφυπουργός έχει εξαγγείλει ότι σε κάθε νομό θα υπάρχει ένα κολυμβητήριο που θα είναι ανοιχτό».

Φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη της Εθνικής ομάδας Νεανίδων στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Γιώργος Κατσαρός (δεξιά) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωαννίδη, τον Πρόδερο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο (αριστερά) και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα