Διέλυσε τον Αερωπό η ΑΕΚ

20:28 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

Με χαρακτηριστική άνεση η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ διέλυσε τον Αερωπό με 41-25 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Η Ένωση μ' αυτή τη νίκη έκανε το 2 στα 2 στο Πρωτάθλημα της Α1 κι έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το ματς

Από την αρχή της αναμέτρησης η ΑΕΚ μπήκε με πάθος και όρεξη κι έτσι κατάφερε να πάρει τα ηνία της

αναμέτρησης (9-2, ενώ δεν σταμάτησε να σκοράρει και να ελέγχει το ματς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μάγκες να μπουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 8 γκολ (19-11).
Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης έγινε ακόμα πιο γρήγορος και σε συνδυασμό με την εξαιρετική εικόνα που παρουσίασαν οι «κιτρινόμαυροι» σε άμυνα κι επίθεση, αλλά και την στήριξη που είχαν από τον κόσμο κατάφεραν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ (30-19) και να φτάσουν σε μια εντυπωσιακή νίκη με 41-25 για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς, Μπακαούκας, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς, Νικολαϊδης, Τσακνής, Συγγάρης, Σανίκης, Αλβανός, Καρυπίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος Χερουβειμ.

Αερωπός (Γιάννης Πιλαλίδης) Κοτανίδης, Τζουβάρας, Γιόσμου, Πετρίδης, Τζουβάρας Φ., Κράλλης Γ., Κυριακού, Λαζαρίδης, Μπαγκέας, Αθανασίου, Βαφείδης, Μουτούσης, Θωμάς, Κράλλης Χ.,Μπακιρτζής, Τσάπας, Μαυρόπουλος, Αρβανιτίδης, Αρβανιτίδης Π., Μούσιος, Ροδοβίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα