«Λύγισε» η ΑΕΚ

18:14 31/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ήθελε να ξεκινήσει με νίκη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ντιναμό Μίνσκ για να κάνει βήμα πρόκρισης στους Ομίλους. Όμως, οι μάγκες δεν τα κατάφεραν, αφού γνώρισαν την ήττα με 25-21 από την ομάδα της Λευκορωσίας και πλέον θέλουν να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα με τον ηττημένο του ζευγαριού Ταρτάν-Μπεσίκτας στον μικρό τελικό (01/09-16:30)

Το ματς

Η Ντιναμό Μινσκ ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι, με την ΑΕΚ

να βρίσκει σταδιακά τον ρυθμό και τα πατήματά της και να φτάνει στην ανατροπή, παίρνοντας τα ηνία (3-1). Στην συνέχεια η ΑΕΚ βρήκε τα πατήματά της και επέστρεψε στο ματς (5-4), με τους Λευκορώσους να ισοφαρίσουν εκ νέου (9-9 και 11-11), αλλά ο Ράκσεβιτς είχε άλλα σχέδια. Ο έμπειρος άσος της Ένωσης με την κινητικότητά του και την εξαιρετική του αντίληψη κατάφερε να βάλει σε θέση οδηγού και πάλι την Ένωση, στέλνοντάς την στα αποδυτήρια με δύο γκολ μπροστά (13-11).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με πάθος και όρεξη, ώστε να διευρύνουν το σκορ. Κι ενώ, όλα έδειχναν να πηγαίνουν ιδανικά η αποβολή του Αλβανού ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και το σκορ, στο οποίο είχε.. κεφάλι η ΑΕΚ. Οι Λευκορώσοι, λοιπόν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και παρά την προσπάθεια των νταμπλούχων να ανατρέψουν την κατάσταση και να ξαναπάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, όπου η Μινσκ πήρε τελικά τη νίκη με 25-21.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: Γκαρσία, Μποργάνοφ, Μπόμπατς, Μπρούκα, Μπουντάλο, Ντόμπαρατς, Ντοροσκουκ,Μικλάσεβιτς, Ναχαένκο, Νασίροφ, Νικουλενκάου, Νίνσεβιτς, Πεχάνοβιτς, Ρουτένκα, Σελμένκο, Στετσούρα.

ΑΕΚ: Αλβανός, Μπακαούκας, Χερουβείμ, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Καφφάτος, Καρυπίδης, Νικολαϊδης, Οικονόμου, Παπαδιονυσίου, Παπαδόπουλος, Ράκσεβιτς, Σανίκης, Τσακνής, Τσιλιμπάρης, Ζούγιοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα