Ζορίστηκε η Σίτι (VIDEO)

16:37 31/8/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 3-1
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Την πρώτη της φετινή νίκη πανηγύρισε η Κρίσταλ Πάλας που επικράτησε της Σάντερλαντ με 3-1.

Η Πάλας μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό. ο Καμπάνα εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έπεσε στη μικρή περιοχή, όπου ο Γκαμπιντόν μέσα από πολλά πόδια, έκανε το 1-0.

Η Σάντερλαντ πίεσε από εκεί και πέρα κι έφτασε στην ισοφάριση στο 64ο λεπτό. Ο Κόλμπακ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Φλέτσερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σπερόνι. Στο 78'

ο Ο'Σέι ανέτρεψε τον Γκέιλ μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι για την Πάλας, ενώ ο αμυντικός της Σάντερλαντ είδε και την κόκκινη κάρτα. Ο Γκέιλ ανέλαβε να το εκτελέσει κι έκανε από τα 11 μέτρα το 2-1 για την Κρίσταλ Πάλας. Στο 84' ο Γουέστγουντ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ουίλιαμς, ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και ένα λεπτό μετά. Στο 88' ο Γουέστγουντ έκανε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση σε σουτ τυ Ντιγκακόι, αλλά στις καθυστερήσεις ο Ο'Κίφι με τρομερή λόμπα έκανε το 3-1.

ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Γκαμπιντόν, Ντελανέι, Μόξεϊ, Ντιγκακόι, Ζέντινακ, Καμπάνα (54' Γουίλιαμς), Πάντσεον, Γκέιλ (84' Γουίλμπραχαμ), Σαμάκ (84' Ο'Κίφι)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Γουέστγουντ, Σελούτσκα, Ο'Σέι, Ντιακιτέ, Κόλμπακ, Λάρσον, Βόγκαν, Τζόνσον, Τζιακερίνι (61' Μαυρίας), Γουίκαμ, Γι (46' Φλέτσερ)

ΝΟΡΙΤΣ- ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 1-0
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Νόριτς που επικράτησε με 1-0 της Σαουθάμπτον.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Ρέντμοντ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 16' ο Μπόρουτς είπε όχι σε σουτ του Φερ. Στο 19' ο Γουέμπ αρνήθηκε πέναλτι στη Σαουθάμπτον, καθώς ο Τζόνσον έκοψε καθαρά με το χέρι τη σέντρα του Λαλάνα, ενώ στο 49' ο Ράντι απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Οσβάλντο.

Το γκολ για τη Νόριτς πέτυχε ο Ρέντμοντ με όμορφο σουτ στο 68ο λεπτό, μετά από ασίστ του Φερ. Στο 90+3' ο Γουέμπ αρνήθηκε πέναλτι στη Νόριτς αυτή τη φορά, για ανατροπή του Σνόντγκρας απ' τον Φοντ.

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Γουίτεϊκερ, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Γκαρίδο, Σνόντγκρας, Φερ, Τζόνσον, Ρέντμοντ, Ελμάντερ (76' Χόουσον), φαν Βολφσβίνκελ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Τσάμπερς, Φοντ, Λόβρεν, Φοξ, Γουανιάμα, Σνέντερλιν (72' ντέιβις), Γουόρντ - Πρόουζ, Λαλάνα (62' Ραμίρες), Οσβάλντο (78' Ροντρίγκες), Λάμπερτ

ΚΑΡΝΤΙΦ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 0-0
Γήπεδο: Κάρντιφ Σίτι Στάντιουμ

Στ 0-0 κόλλησαν Κάρντιφ κι Έβερτον σε ένα ματς που είχε πολλές ευκαιρίες.

Στο 4', μετά από φάουλ του Μπέινς, ο Ντιστέν έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μιραλάς δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή, ενώ στο 10' ο Πίενααρ έκανε το γύρισμα για τον Μπάρκλεϊ, εκείνος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Στο 13' ο Μπέλαμι γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, καθώς έριξε αγκωνιά στον Μπέινς, ενώ στο 17' ο Χάοαρντ είπε όχι σε σουτ του Γουίτιγχαμ και στη συνέχεια τα σουτ του Κιμ, έφυγε άουτ. Στο 29ο λεπτό ο Μιραλάς έπιασε μόνος του την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 41' ο ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι στην Καρντιφ, σε ανατροπή του Μέδελ από τον Μπέινς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μάρσαλ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γέλαβιτς.

Στο 52' ο Γέλαβιτς αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 62' ο Χάουαρντ είπε όχι σε πλασέ του Μπέλαμι. Στο 81' η Έβρτοτν έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία να σκοράρει, καθώς το σουτ του Μπέινς έξυσε το δοκάτι του Μάρσαλ.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Κόνολι, Τέιλορ, Κόκερ, Τέρνερ, Γουίτς, Μεδέλ (89' Μουτς), Κάμπελ, Κιμ (82' Μέιναρντ), Γκούναρσον, Μπέλαμι (79' Κόουι)

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Μπέινς, Ντιστέν, Γιαγκέλκα, Μιραλάς (86' Ντεουλοφέου), Πίενααρ, Όσμαν, Φελαϊνί, Μπάρκλεϊ, Γιέλαβιτς (68' Κονέ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ- ΣΤΟΟΥΚ: 0-1
Γήπεδο: Άμπτον Παρκ

Τη 2η σερί νίκη της πανηγύρισε η Στόουκ που επικράτησε με 1-0 μέσα στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

Στο 9ο λεπτό το σουτ του Τζόουνς πέρασε μόλις άουτ, ενώ το 22' ο Γιασκελάινεν πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Γουόλτερς και Γουίλσον. Στο 33ο λεπτό ο Μαϊγκά έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ζερμέν Πέναντ με όμορφη εκτέλεση φάουλ στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ, Ο'Μπριέν, Κόλινς, Ριντ, Νομπλ (87' Κόλισον), Ντιαμέ (88' Λι), Νόλαν, Ντάουνινγκ (63' Μόρισον), Τζάρβις, Μαϊγκά

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουτ, Πίτερς, Γουόλτερς, Ενζόνζι, Γουίλσον, Άνταμ (74' Γουίλαν), Εθέρινγκτον (75' Πέναντ), Τζόουνς

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΦΟΥΛΑΜ: 1-0
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Επιτέλους νίκη για τη Νιούκαστλ που επιβλήθηκε της Φούλαμ με 1-0.

Στο 4ο λεπτό ο Κολοτσίνι έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά ο Χάνγκελαντ έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 21' ο Ντεμπισί έκανε το σουτ και ο Στόκντεϊλ, είπε όχι. Στο 32' ο Χάνγκελαντ έκανε λάθος, ο Σισέ έπιασε το σουτ, αλλά ο Στόκντεϊλ είπε όχι.

Στο 61ο λεπτό ο Μπεν Αρφά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, αλλά ο Στόκντεϊλ, απέκρουσε, ενώ στο 63' ο Ρίισε σταμάτησε το σουτ του Σισέ. Στο 66' ο Κρουλ είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Ρουίς και στ 79' ήταν η σειρά του Στόκντειλ, να πει όχι σε σουτ του Μπεν Αρφά. Τελικά στο 85ο λεπτό ο Μπεν Αρφά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με όμορφο σουτ και χάρισε στις «καρακάξες» τη νίκη.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί, Κολοτσίνι, Εμπιβά, Σαντόν, Σισοκό, Ανίτα (66' Καμπάιγ), Μπεν Αρφά, Μαρβό (74' Ρεμί), Σόλα Αμεόμπι (65' Γκουφράν), Σισέ

ΦΟΥΛΑΜ: Στόκντεϊλ, Ρίτερ (83' Μπριγκς), Χάνγκελαντ, Χιούζ, Ρίισε, Κατσάνικλιτς, Σίντγουελ (89' Ροδαγιέγα), Πάρκερ, Ρουίς, Μπερμπάτοφ, Μπεντ (82' Τααράμπτ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.- ΧΑΛ: 2-0
Γήπεδο: Etihad

Στις νίκες επέστρεψε η Σίτι, που κέρδισε τη Χαλ με 2-0.

Στο 7ο λεπτό η Χαλ έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Αλούκο ξέφυγε από τον Λέσκοτ, αλλά πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Χαρτ, ενώ στο 9' ο ΜακΓκρέγκορ απέκρουσε την κεφαλιά του Κολάροφ. Στο 11' ακυρώθηκε γκολ του Γκρέιαμ, ενώ στο 13ο λεπτό ο ΜακΓκρέγκορ έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Τζέκο. Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Κορέν πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 47' ο Νεγρέδο έχασε το άχαστο εξ επαφής.

Η Σίτι ανέβασε στροφές και πίεσε και στο 53' ο Ναβας δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή σε σέντρα-σουτ του Σίλβα, ενώ στο 64' ήρθε το γκολ για τους «πολίτες». Ο Νάβας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Νεγρέδο με άψογη κεφαλιά, νίκησε τον ΜακΓκρέγκορ. Η Χαλ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά στο 90ο λεπτό, ο Τουρέ με τρομερή εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 2-0.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Νάστασιτς, Λέσκοτ, Φερναντίνιο, Τουρέ, Σίλβα (66' Νασρί), Αγουέρο (76' Μίλνερ), Τζέκο (46' Νεγρέδο), Νάβας

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Φιγκερόα, Τσέστερ, Ντέιβις, Ελμοχαμαντί, Χάντλστοουν, Κορέν (75' Μπόιντ), Λίβερμορ, Μπρέιντι, Αλούκο (70' Κουίν), Γκρέιαμ

Keywords
Τυχαία Θέματα