Δεν πετάει στα σύννεφα ο Πρόμπιερζ

11:31 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ να κρατά χαμηλούς τόνους και να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει λόγος για ενθουσιασμούς.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Πολωνίας, ο προπονητής του Άρη τόνισε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από κάθε άποψη. Κάθε λεπτό είχε ένταση και υπήρξαν τρεις αποβολές. Είναι σημαντικό που πήραμε την νίκη. Είναι η πρώτη μας νίκη φέτος

αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε. Δεν είμαι από τους προπονητές που πετάνε στα σύννεφα μετά από μια νίκη και καταρρέουν μετά από μια ήττα".
Για την ατμόσφαιρα στο "Γεντί Κουλέ", ο Πρόμπιερζ τόνισε: "Υπήρχαν κάποιες διακοπές. Οι οπαδοί του ΟΦΗ εξαγριώθηκαν με τις αποβολές της ομάδας τους. Το ματς είχε πολλές καθυστερήσεις και εμείς χρειάστηκε να παραμείνουμε αρκετή ώρα στα αποδυτήρια. Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο και να αποχωρήσουν οι οπαδοί του ΟΦΗ".
Αναφερόμενος στην Κρίση στην Ελλάδα, ο πολωνός τεχνικός δήλωσε: "Πηγαίνω από το σπίτι μου στην δουλειά και το αντίστροφο, οπότε δεν έχω την δυνατότητα να δω πολλά πράγματα. Υπάρχει ανεργία στην Ελλάδα, αλλά ο Άρης έχει 36 παίκτες στο ρόστερ του και έτσι προπονούμαστε σε δυο γκρουπ. Πάντως αν ο σύλλογος ήταν σε δραματική κατάσταση δεν θα είχε τόσους παίκτες".
Όσο για τον Κώστα Γιαννιώτα, ο προπονητής του Άρη δήλωσε: "Είναι ένα παιδί που γεννήθηκε το 1993. Πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση. Βλέπω πως έχει πολλές δυνατότητες και πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει. Τον θεωρώ αρκετά καλό για να παίζει στην πρώτη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα