Δεν κερδίζει με τίποτα ο Άρης

18:02 29/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 6η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)

Κακό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη να μένει στο 0-0 απέναντι στον Παναιτωλικό και να παίρνει τον δεύτερο βαθμό του στο Πρωτάθλημα. Οι "κίτρινοι" έμειναν μακριά από

τη νίκη για έκτη αγωνιστική και από νωρίς πήραν τον τίτλο του φαβορί για υποβιβασμό.

Απογοητευτικό το πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις και κακό ρυθμό. Πρώτη αξιόλογη φάση στο 28' με ένα πλασέ του Καμαρά που πέρασε παράλληλα με την εστία. Ο Άρης απάντησε τέσσερα λεπτά μετά με τον Αγκάνθο να πλασάρει και την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στην επανάληψη χωρίς όμως να καταφέρνει να απειλήσει. Ο Αγκάνθο στο 58' εκτέλεσε ένα φάουλ στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Ράφαελ. Στο 73' ο Μπόγιοβιτς έκανε το πλασέ με τον Διούδη να διώχνει εντυπωσιακά. Ο Άρης μετά το 75' ουσιαστικά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες καθώς ο Παπαδόπουλος ήταν τραυματίας και "μπαινόβγαινε" στο ματς. Στις καθυστερήσεις Ίμπε και Αγγελούδης προσπάθησαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα αλλά τα σουτ του κόντραραν σε σώματα.

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Πουλίδο, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (27'Οικονομόπουλος), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος (58'Ίμπε), Τάτος (66'Αγγελούδης), Ουντότζι, Αγκάνθο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μπακάκης, Μπίκε, Κούσας, Ζούνιορ (83'Μουμίν), Γοδόι, Πόι (64'Σφακιανάκης), Καμαρά, Μελισσάς, Μπόγιοβιτς (87'Πασάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα