Επέστρεψε στις νίκες με Σουάρες

17:27 29/9/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 1-3
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Σε τροχιά κορυφής μπήκε ξανά η Λίβερπουλ που επικράτησε με 3-2 μέσα στην έδρα της Σάντερλαντ.

Στο 9ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά γκολ του Σκρτελ, ενώ στο 28' η Λίβερπουλ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Τζέραρντ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τουρέ δεν έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Στάριτζ με το χέρι πέτυχε το γκολ

το οποίο μέτρησε κανονικά. Οι «κόκκινοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 38ο λεπτό ο Σουάρες με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 43ο λεπτό ο Μινιολέ είπε όχι σε σουτ του Γκάρντνερ ενώ στο 44' το σουτ του Τζόνσον πέρασε λίγο άουτ.

Στο 48ο λεπτό το σουτ του Σουάρες πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 52' ο Μινιολέ απέκρουσε σουτ του Κι και στη συνέχεια ο Τζιακερίνι ήρθε από πίσω και μείωσε σε 2-1. Στο 55' ο Μινιολέ απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Γκάρντνερ, ενώ στο 66' ο Γουέστγουντ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μόουζες. Στο 73ο λεπτό το σουτ του Σουάρες πέρασε μόλις άουτ και στο 88' ο Ουρουγουανός έκανε το τελικό 3-1.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Γουέστγουντ, Γκάρντνερ, Κόλμπακ, Ο'Σέι, Κεγιάρ, Λάρσον (84' Μαυρίας), Κι, Κάτερμολ (74' Σελούτσκα), Τζόνσον, Τζιακερίνι, Άλτιντορ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κολό Τουρέ, Σακό, Σκρετλ, Ενρίκε, Χέντερσον, Λούκας, Τζέραρντ, Μόουζες (75' Στέρλινγκ), Σουάρες, Στάριτζ

ΣΤΟΟΥΚ- ΝΟΡΙΤΣ: 0-1
Γήπεδο: Μπριτάνια

Σπουδαίο διπλό πήρε η Νόριτς μέσα στην έδρα της Στόουκ με 1-0.

Στο 9ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Μπένετ σημάδεψε το δοκάρι της Στόουκ, ενώ στο 34ο λεπτό ο Χόουσον με τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ για τα «καναρίνια».

Στο 50' μετά από κόρνερ, ο Σόουκρος βρήκε λίγο την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα, ενώ στο 64' ο Ράντι απέκρουσε το σουτ του Τζόουνς. Στο 80' ο Μπέγκοβιτς είπε όχι σε σουτ του Σνόντγκρας.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουτ, Πίτερς, Γουόλτερς (46' Πέναντ), Ενζόνζι, Γουίλσον, Άνταμ (46' Άιρλαντ), Αρναούτοβιτς, Τζόουνς (66' Κράουτς)

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Τέρνερ, Ρ. Μπένετ, Όλσον, Τετέι, Χάουσον, Σνόντγκρας, Πίλκινγκτον (83' Γουίτακερ), φαν Βόλφσβίνκελ (77' Ελμάντερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα