Δεν γυρίζει στην Ελλάδα ο Βέλλιος

15:53 31/1/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες είχε παρουσιαστεί με δημοσιεύματα από την Αγγλία η προοπτική επιστροφής του Απόστολου Βέλλιου στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Τότε είχαμε αναφέρει πως πράγματι είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει την Ενωση όμως το πρόβλημα είναι πως ο Βέλλιος δεν έχει στα άμεσα πλάνα του την επιστροφή στην Ελλάδα

και θα ψαχτεί για να πάει σε άλλη ομάδα του εξωτερικού μετά την Εβερτον με την οποία λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι. Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Κώστας Βέλλιος με δηλώσεις του. Συγκεκριμένα ο sportdog επικοινώνησε με τον πατέρα του Βέλλιου, Κώστα, ο οποίος είναι παλαίμαχος του Ηρακλή και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προθέσεις του γιου του, αλλά και θέματα που αφορούν την καριέρα του, προκειμένου να διαλευκάνει το τοπίο όσον αφορά το μέλλον του παίκτη.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Αποστόλης στην Ελλάδα. Εδώ λέμε να φύγουμε και εμείς για Αγγλία. Αυτοί που γράφουν τέτοια σενάρια είναι κακεντρεχείς. Και στο παρελθόν τον έχουν μεταγράψει παντού. Δέκα φορές έλεγαν ότι θα πάει σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά όπως είδατε δεν πήγε πουθενά", ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Βέλλιου.

Ερωτηθείς για το μέλλον του γιου του και αν υπάρχει περίπτωση να φύγει από το Μερσεσάϊντ, δεδομένου, ότι φέτος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, υποστήριξε ότι τα πάντα είναι ρευστά και δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

"Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Περιμένουμε να δούμε. Το καλό είναι ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του. Tότε θα κινηθούμε αναλόγως", κατέληξε ο πατέρα του Έλληνα διεθνή άσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα