«Δεν έχω ξαναβάλει τέσσερα γκολ»

22:40 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν θυμάται αν έχει ξαναβάλει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα δήλωσε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός τόνισε πως όσα χρόνια είναι επαγγελματίας δεν θυμάται να έχει ξαναπετύχει τόσα κολ όσα πέτυχε στην Κέρκυρα την Κυριακή.

«Είναι μεγάλη η καριέρα μου. Που να θυμάμαι; Νομίζω πως όχι. Όσο είμαι επαγγελματίας δεν νομίζω. Δεν θυμάμαι στο Κύπελλο που έχει πολλά παιχνίδια και πολλά γκολ.

Στην αρχή του αγώνα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, γιατί είχαμε πολλές απουσίες. Αυτό ήταν και ψυχολογικά δύσκολο.

Όμως έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και έχουμε αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός έχει 25 παίκτες και είναι top στην Ελλάδα. Ένας προπονητής ή ένας φίλαθλος ή κάποιος που δουλεύει στην ομάδα είναι ικανοποιημένος που έχει ένα τέτοιο ρόστερ. Εμείς πρέπει να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη και να πάμε και για το νταμπλ.

Νομίζω ότι και σε αυτό το παιχνίδι, όπως και με τη Δόξα ήταν σημαντικό που πετύχαμε γρήγορα το γκολ. Μια ομάδα που ψάχνει τους τρεις βαθμούς, μπαίνει στον αγώνα με άγχος. Μετά το γρήγορο γκολ πετάξαμε περίπου πέντε κιλά από πάνω μας. Μας βοήθησε που πετύχαμε πρώτοι το γκολ» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 33χρονου επιθετικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα