«Μαζί σας σε όλα»

22:20 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η εμφάνιση και η νίκη των παικτών της ΑΕΚ και η παραμονή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τον... γεμίζουν ως άνθρωπο και ως προπονητή. Ο Νίκος Κωστένογλου βλέπει τη δουλειά του να δικαιώνεται από τα αποτελέσματα, αλλά ξέρει καλά τους κινδύνους που ελλοχεύουν. «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, παρά τα όσα έχουμε κάνει. Να έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, μεγαλώνουν πια οι προσδοκίες για εμάς από όλους. Τώρα έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας και πρέπει

να το εκμεταλλευτούμε. Και στις προπονήσεις και στα ματς. Υπερβάλλετε εαυτούς και το ξέρω. Δεν υπάρχουν εφησυχασμοί τώρα» είπε σήμερα στα αποδυτήρια των Σπάτων στην προπόνηση, μία μέρα μετά την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για τα οικονομικά σήμερα στα αποδυτήρια. Ξέρει καλά το πρόβλημα των παικτών και δεν... κλείνει τα μάτια. «Εχω ενημερωθεί ότι θα πάρετε κάποια λεφτά τις επόμενες ημέρες. Δεν ξέρω όμως το ύψος του ποσού και τι θα πάρει ο καθένας. Θέλω αν μετά τις πληρωμές έχετε κάποιο πρόβλημα, να έρθετε να μου το πείτε. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα. Δεν σφυρίζω αδιάφορα. Ξέρω τι προβλήματα έχετε και με απασχολεί να είστε πληρωμένοι» τόνισε μεταξύ άλλων ο Κωστένογλου στους παίκτες του δείχνοντας ότι είναι δίπλα τους σε κάθε στιγμή. Είτε αφορά τα αγωνιστικά, είτε το οικονομικό πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα