Δεν έχει αντίπαλο η ΑΕΚ!

21:49 15/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έδειξε έτοιμη για την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ! Συγκεκριμένα, η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης νίκησε με 33-29 στο κατάμεστο γήπεδο της Κυψέλης τον Διομήδη στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Α1 και κατέκτησε το πλεονέκτημα της έδρας.
Αυτό είναι κάτι που δίνει στην ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη, την δυνατότητα να αγωνιστεί στους τελικούς με το πάνω χέρι, απέναντι στην ομάδα του Άργους.
Δυναμικό «παρών» από τον κόσμο, που δεν σταμάτησε λεπτό το τραγούδι και πανηγύρισε μαζί με τους

μάγκες ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με αρκετά καλή άμυνα, αλλά κι εξίσου καλή επίθεση κατάφερε να χτίσει μια μικρή διαφορά (5-2). Αυτή τη διαφορά έφτασε να την μειώσει ο Διομήδης μέχρι και στο γκολ (5-4), αφού η ΑΕΚ είχε ένα νεκρό διάστημα, το οποίο δεν πλήρωσε λόγω των εντυπωσιακών αποκρούσεων του Τσιλιμπάρη. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» επανήλθαν και μπήκαν στα αποδυτήρια με το +4 (17-13), παρά την πίεση των αντιπάλων.
Στην επανάληψη, η Ένωση διατήρησε τα καλά της στοιχεία σε άμυνα κι επίθεση, ενώ η ομάδα του Άργους προσπαθούσε να ανατρέψει την κατάσταση, χωρίς καμία ελπίδα, όμως. Οι «κιτρινόμαυροι», δεν έχασαν λεπτό τα ηνία και με χαρακτηριστικό πάθος στις κινήσεις τους παρέμειναν μπροστά στο σκορ (24-19). Τα λεπτά περνούσαν και η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη είχε βάλει γερές βάσεις φτάνοντας τελικά στη νίκη με 33-29.

Keywords
Τυχαία Θέματα