Δεν έμπαινε με τίποτα

19:20 2/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αρετόπουλος

Η Βέροια κόλλησε στο 0-0 με τον Πανθρακικό και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που τόσο χρειαζόταν. Η "Βασίλισσα του Βορρά" είχε τις φάσεις να κατακτήσει το τρίποντο αλλά δεν είχε ούτε ευστοχία

αλλά ούτε και τύχη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Βέροια η οποία μόλις στο 4ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεν από τον Πασχαλάκη με τον γκολκίπερ του Πανθρακικού να αποβάλλεται. Ο Μπεν όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη που μπήκε αλλαγή και κάθισε κάτω από τα δοκάρια. Παρά τον παίκτη λιγότερο ο Πανθρακικός ήταν καλός και απείλησε στο 18' αλλά και στο 42' με τον Τζάνη. Η Βέροια στο 45' είχε μια καλή φάση όταν ο Ιγκόρ έκανε πολύ καλή προσπάθεια αλλά τελικά αδύναμο σουτ.

Μόλις στο 50' στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική διπλή ευκαιρία όταν αρχικά ο Τραπ είχε δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Γκονσάλβες κατάφερε προ κενής εστίας να στείλει την μπάλα άουτ. Η Βέροια συνέχισε να πιέζει και στο 74' είχε ευκαιρία με τον Μπαργκάν. Δύο λεπτά μετά ο Αμαραντίδης έκανε τη σέντρα σουτ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΒΕΡΟΙΑ (Ρ.Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο, Γεωργιάδης, Καλτσάς, Όστοϊτς, Παυλίδης (76'Βεργώνης), Μπάρμπας, Γκονσάλβες (86'Μάνος)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Α.Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (77'Χασομέρης), Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης (5'Αθανασιάδης), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ (88'Κατσικοκέρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα