Δεν αρκούσε η τεσσάρα

23:53 9/12/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 1-4
Γήπεδο: Turk Telekom Arena

Καθάρισε από νωρίς η Άρσεναλ μέσα στην έδρα της Γαλατασαράι (4-1), αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να πάρει την πρωτιά του ομίλου.

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ράμσεϊ άνοιξε αριστερά στον Ποντόλσκι, ο Οποίος με τρομερός σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα του Μπολάτ. Στο 7ο λεπτό Η Γαλατσαράι είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μπαλτά από το πέναλτι,

πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 9' ο Σέζνι είπε όχι σε σουτ του Σνάιντερ. Και στο 11ο λεπτό οι «κανονιέρηδες»| έφτασαν και σε 2ο γκολ. H Άρσεναλ έφυγε ιδανικά στην κόντρα, ο Τσάμπερλεϊν άνοιξε αριστερά στον Ράμσεϊ που με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 20ο λεπτό ο Ποντόλσκι σημάδεψε το δοκάρι της Γαλατά, ενώ στο 28' ο Μπολάτ είπε όχι σε νέο σουτ του Γερμανού. Τελικά στο αμέσως επόμενο λεπτό, η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή και ο Ράμσεϊ με απίστευτο βολέ έκανε το 3-0. Στο 41ο λεπτό ο Κάμπελ βρέθηκε απέναντι στον Μπολάτ κι έκανε το πλασέ, αλλά ο Τούρκος κίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 53ο λεπτό ο Σνάιντερ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 66' το σουτ του Άλτιντοπ σταμάτησε στον Μπουλούτ και στο 89' ο Σνάιντερ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε τα 3-1. Τα τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ποντόλσκι.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μπολάτ, Τέγες, Μπαλτά, Σνάιντερ, Καγιά, Μέλο, Τσαντάλ (46' Άλτιντοπ), Μπρούμα (77' Αντίν), Τσολάκ, Μπουλούτ, Μπουράκ Γιλμάζ (46' Οζτεκίν).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Ντεμπισί (77' Ο'Κόνορ), Μερτεζάκερ, Τσέιμπερς, Μπεγερίν, Τσάμπερλεϊν, Ράμσεϊ (46' Μέιτλαντ-Νίλες), Φλαμινί (46' Ζελαλέμ), Ποντόλσκι, Σανόγκο, Κάμπελ

Keywords
Τυχαία Θέματα