Δεν την χάλασε…

23:49 9/12/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: 1-1
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Στο 1-1 έμεινε η Ντόρτμουντ με την Άντερλεχτ αλλά και πάλι τερμάτισε στην 1η θέση.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ιμόμπιλε βρέθηκε απέναντι στον Προτό κι έκανε το σουτ, με τον Βέλγο κίπερ αν αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στο 11' ο Λάνγκερακ είπε όχι ε σουτ του Μίτροβιτς και στο 27' ήταν η σειρά του Προτό να αποκρούσει το σουτ του Καγκάβα. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα, ο Βέλγος κίπερ σταμάτησε την προσπάθεια του Ιμόμπιλε, ενώ στο 31' κατέβασε εκ νέου ρολά σε σουτ του Μχιταριάν.

Από τη μεριά της η Άντερλεχτ είχε τη δική της ευκαιρία να σκοράρει στο 34', αλλά ο Κοντέ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 43' ο Κλιέσταν αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 49ο λεπτό, ο Προτό σταμάτησε ξανά τον Μχιταριάν, ενώ στο 58' ο Ιμόμπιλε με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Καγκάβα αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 70' και στο 71' ο Προτό σταμάτησε τις προσπάθειες των Μχιταριάν και Ιμόμπιλε. Και τελικά στο 74ο λεπτό ο Μίτροβιτς με όμορφη κεφαλιά, έφερε στα ίσα το σκορ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Σμέλτσερ (75' Ομπαμεγιάνγκ), Ντουρμ, Καγκάβα (84' Μπλαστσικόφσκι), Γκιντογκάν (66' Κιρχ), Σαχίν, Ιμόμπιλε, Γκροσρόιτζ, Μχιταριάν

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ν'Σακαλά, Ντεσάχτ, Μπεμπά, Βάντεν Μπόρε, Πράε, Κλιέσταν (69' Τιέλεμανς), Ντεντόνκερ, Ατσεαμπόνγκ, Κοντέ, Μίτροβιτς (89' Χέιλεν)

Keywords
Τυχαία Θέματα