Δεν αφήνουν ελεύθερο τον Βαλεριάνο

10:23 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την περίπτωση του Γιώργου Βαλεριάνου φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο, ωστόσο μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα για την Ένωση...
Ο 20χρονος αριστερό μπακ του ΟΦΗ, μπορεί να μην έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, όμως στην Κρήτη γράφουν ότι η διοίκηση του ΟΦΗ δεν δείχνει καμία διάθεση να τον αφήσει

ελεύθερο.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του gentikoule.gr, σχετικά με τον Βαλεριάνο: "Παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Βαλεριάνος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, το όνομα του βρίσκεται στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ ως μεταγραφικός στόχος της ομάδας.

Μπορεί ο 20χρονος αριστερός μπακ του ΟΦΗ να μην έχει αγωνιστεί ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο στην ομάδα δεν δείχνουν καμία διάθεση να τον παραχωρήσουν μιας και πιστεύουν πολύ στην αξία του. Άλλωστε, αυτό είχαν πει και πριν από 20 ημέρες περίπου όταν και βγήκε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Και η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχει αποχωρήσει ο Βάντο, βρίσκεται περισσότερος ελεύθερος χώρος για τον 20χρονο αριστερό μπακ του ΟΦΗ που ενδέχεται να πάρει ευκαιρίες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα