Τα λεφτά και οι μεταγραφές

09:34 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Οι μεταγραφικές επιθυμίες του Έβαλντ Λίνεν αποτελούν κεντρικό θέμα για την εφημερίδα: "Ο Λίνεν ζήτησε χθες από τον Δημητρέλο: Κλωναρίδη, Μπαργκάν κι έναν αριστερό μπακ". Βέβαια η ΩΡΑ σημειώνει: "Το πώς θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές, όταν μόνο με... θαύμα θα προλάβουν να παίξουν στην Τρίπολη, οι Πετρόπουλος και Μητρόπουλος λόγω της έλλειψης ενημερότητας, προς το παρόν, δεν μπορεί να απαντήσει κανένας στην ΑΕΚ.

Αδιανόητο να έχουν έρθει δύο παίκτες που θέλουν σαν τρελοί να παίξουν και να μη συγκινείται κανείς". Λόγος, επίσης γίνεται και για τον Κοντοέ: "Περίεργη σιωπή για Κοντοέ", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Το πρωί ο Λίνεν κλείστηκε στο γραφείο του και μίλησε για μισή ώρα με τον Έλληνα μπακ, αλλά στην απογευματινή συνάντηση με τη διοίκηση, δεν συζητήθηκε το όνομά του".

SPORTDAY

Στο γεγονός ότι υπάρχει... σύνδεση της Seymour Pierce με την προσπάθεια του Βιντιάδη να βρει χρήματα από την Κίνα, γράφει η εφημερίδα. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της τονίζει: "Η Seymour Pierce και ο Κιθ Χάρις δεν έχουν αποχωρήσει από το προσκήνιο. Ωστόσο η απόφαση των Άγγλων να συμμετέχουν στην επένδυση στην ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ένα συγκεκριμένο οικονομικό όριο και πέρα από αυτό δεν θα κρινόταν συμφέρουσα για τους ίδιους. Τα χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις του συλλόγου ξεπερνούν το πλαφόν που είχαν ορίσει από το Λονδίνο για να εμπλακούν και ο Δημήτρης Βιντιάδης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα με κεφάλαια από την Κίνα. Αν οι επαφές που είχε εκεί τις προηγούμενες ημέρες απέφεραν συμφωνίες που αρκούν για να καλυφθεί το κενό, θα φανεί λίαν συντόμως.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι ενήμερος για αυτές τις κινήσεις κι ελπίζει να υπάρχει θετική κατάληξη. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως μπορεί κάποια από αυτές τις εταιρείες να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ προπληρώνοντας κάποια χρήματα που θα προβλέπονται στις οικονομικές συμφωνίες. Άλλωστε με τα ταμεία άδεια, τους μετόχους να μη δείχνουν καμία διάθεση να βοηθήσουν και το κραχ προ των πυλών, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Στο μεταξύ, η προγραμματισμένη για τις 17 Ιανουαρίου γενική συνέλευση της ΠΑΕ οδεύει προς αναβολή για τις 31 του μήνα, με την ελπίδα να υπάρχει κάποιο καλό νέο από πλευράς Βιντιάδη μέχρι τότε. Άλλωστε ο ίδιος έχει πει πως μέσα στον πρώτο μήνα του 2013 θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο".

LIVE SPORT

Για τους παίκτες που θέλουν να έρθουν κι εκείνους που θέλει να αποχωρήσουν, γράφει η εφημερίδα, για τον Έβαλντ Λίνεν: "Τρεις μεταγραφές, τρεις "κόκκινες" από τον Γερμανό που θέλει αριστερό μπακ και δύο εξτρέμ. Σκέφτεται σοβαρά Βαλεριάνο, "έκοψε" Φουρτάδο, Κατσικοκέρη, Αγκιριμπά".

GOAL

Για τις μεταγραφικές φιλοδοξίες του Λίνεν γράφει και το Goal: "Αριστερό και δεξί μπακ ζήτησε ο Γερμανός στη χθεσινή μεταγραφική σύσκεψη από τον Δημητρέλο, υπό την προϋπόθεση να υπάρξει έστω και μερική λύση στα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα