«Ούτε με 3 εκατ. Ευρώ δε δίνουμε τον Μαυρία»

Ο Παναθηναϊκός δεν παραχωρεί τον Χάρη Μαυρία ούτε με 3 εκατ. Ευρώ, ενώ και για τον Στέφανο Καπίνο περιμένουν να ανέβει η αξία του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων το καλοκαίρι...

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τη Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής, τόνισε στους εκπροσώπους Τύπου που τον είχαν περικυκλώσει πως δε θέλει να ξεπουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και μάλιστα με αφορμή ένα παράδειγμα, έχοντας
ως αναφορά τον Χάρη Μαυρία, για πώληση ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στην μεταγραφική περίοδο, του Ιανουαρίου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε:

«Τον Μαυρία δεν τον πουλάμε ούτε με 3 εκατ. Ευρώ», θέλοντας να δείξει ότι ο Παναθηναϊκός επενδύει στον νεαρό μεσοεπιθετικό που έχει βγει από τα σπλάχνα του και μάλιστα επανέλαβε την πρότασή του αυτή δύο φορές για να δείξει ότι το εννοεί.

Ήδη το Τριφύλλι έχει δεχθεί κρούση από τη Στουτγκάρδη για τον Μαυρία, αλλά οι «πράσινοι» ούτε που το συζήτησαν, λόγω της χαμηλής προσφοράς, αλλά και της σπουδαιότητας που έχει ο 19χρονος άσσος του Παναθηναϊκού για το μέλλον της ομάδας.

Ενός ποδοσφαιριστή που μαζί με τον Στέφανο Καπίνο αποτελούν αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο έχει ο Παναθηναϊκός σε νεαρή ηλικία σε ότι έχει να κάνει με το ταλέντο τους και φυσικά αποτελούν δυο τεράστια περιουσιακά στοιχεία για τους πράσινους.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, πέραν του Μαυρία, πιστεύουν πολύ και στις δυνατότητες του Στέφανου Καπίνο και θεωρούν ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» είναι πολύ υψηλότερη από τις προτάσεις που έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής. Ήδη έχουν απορρίψει πρόταση από τη Ρέντινγκ, όπως και το φιλολογικό ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.

Άλλωστε το καλοκαίρι είναι κοντά και η συμμετοχή των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, που θα διεξαχθεί στην Τουρκία, με την Εθνική Ελλάδας είναι βέβαιον πως θα προσελκύσει πολλά βλέμματα σκάουτερ και θα μπορέσει να φέρει υψηλές προτάσεις για την παραχώρησή τους στην ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα