«Δέκα φορές να το ξανακάνει, δεν το πετυχαίνει»

22:32 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Για το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη μίλησε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε πως δέκα φορές να προσπαθήσει ο νεαρός επιθετικός, δεν θα το ξανακάνει. Παράλληλα μίλησε και για την δύσκολη συνέχεια της ομάδας του, και την κούραση λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εικόνα που είχαμε, ερχόμενοι εδώ με τόσες πολλές απουσίες δεν νομίζω κανείς να περίμενε πως θα χάναμε 1-0, βρεθήκαμε από το πουθενά στο ξεκίνημα με ένα τυχερό γκολ

πίσω στο σκορ. Ακόμη για ένα τέταρτο δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δεν είχαμε, όμως, την καλύτερη φάση. Εχουμε τώρα τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Κέρκυρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου με τα νέα παιδιά»

«Ο πρώτος στόχος ήταν να είναι η ομάδα οικονομικά βιώσιμη. Στη συνέχεια είχαμε διάφορα προβλήματα, παρ όλα αυτά όμως με τα νέα παιδιά η ομάδα έχει γίνει καλύτερη. Εχουμε τώρα δύο ματς, ο στόχος μας είναι διπλός, αλλά οι μέρες λίγες, δηλαδή αυτό που είχε παραπονεθεί και ο συνάδελφος (σ.σ. Μπόλονι). Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα με σωτηρία».

Όσον αφορά το γκολ του Αθανασιάδη, τόνισε: «Αν ο Κλάους το ξανακάνει 10 φορές, δεν τα πάει ποτέ η μπάλα εκεί. Η μπάλα έσκασε κάτω και μετά πήγε στο παράθυρο. Δεν θέλω να μειώσω το παιδί, έχει ποιότητα σαν παίκτης»

Keywords
Τυχαία Θέματα