«Χρυσάφι» για Φαν Πέρσι η Άρσεναλ

14:03 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση της Άρσεναλ τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο που ετοιμάζεται να προσφέρει στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, προκειμένου να ανανεώσει, και το οποίο προβλέπεται να είναι πολύ πλουσιοπάροχο.
Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της Άρσεναλ σε συνεννόηση με τον Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζεται να προτείνει στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό συμβόλαιο με 130.000 λίρες την εβδομάδα κάτι που σημαίνει πως ο ετήσιος συνολικός μισθός

του ποδοσφαιριστή μαζί με τα μπόνους θα ξεπερνά τα 7 εκ. λίρες. Επιπλέον στο νέο συμβόλαιο θα προβλέπεται και πριμ υπογραφής ύψους 5 εκ. λιρών όπως είχε γίνει και με τους Σεσκ Φάμπρεγας και Τιερί Ανρί.
Στόχος της Άρσεναλ είναι η παραμονή του Φαν Πέρσι καθώς το τρέχον συμβόλαιο του Ολλανδού μεσοεπιθετικού λήγει το 2013 και από τον Δεκέμβρη ο αρχηγός της ομάδας έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Αυτό ακριβώς θέλει να προλάβει η Άρσεναλ και για αυτό του προτείνει το συγκεκριμένο συμβόλαιο με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή να μην σχολιάζουν τις διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ.
Πάντως το σίγουρο είναι πως αν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεχτεί το συμβόλαιο που του προτείνεται τότε θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Άρσεναλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα