Μανωλάς: Ο Ντέμης είναι η καλύτερη περίπτωση!

13:52 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Στέλιος Μανωλάς ήταν προσκεκλημένος των σπουδαστών της σχολής Αθλητικής Δημοσιογραφίας του «CITY UNITY COLLEGE» και απάντησε στις ερωτήσεις τους, βγάζοντας την «είδηση» ότι δεν θα τον πείραζε ο ανιψιός του, Κώστας να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά τον προτρέπει να μεταγραφεί σε ομάδα της Ευρώπης. Επίσης, τονίζει ότι ο Ντέμης είναι η καλύτερη περίπτωση

για την ΑΕΚ, ενώ θεωρεί ότι θα είναι πιο ώριμος τώρα.

-Πώς σχολιάζετε την επιστροφή του Ντέμη;

«Δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει γιατί αυτά που γράφονται πολλές φορές δεν είναι αλήθεια. Ο Ντέμης ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής συμμετείχε και στο EURO, έκανε μια μεγάλη προσπάθεια πριν μερικά χρόνια σε μια εποχή δύσκολη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νέα του προσπάθεια θα τον βρει πιο ώριμο και δεν θα κάνει τα λάθη του παρελθόντος, άλλωστε αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καλύτερη περίπτωση. Η ΑΕΚ είναι ιστορικός σύλλογος και εξαιτίας της κακής διαχείρισης των τελευταίων χρόνων το μέλλον της είναι αβέβαιο.

-Αν ο Ντέμης σας ζητούσε να αναλάβετε ένα πόστο, τι θα κάνατε;

«Κανένας από αυτούς που έχουν γράψει ιστορία στην ομάδα δεν αρνήθηκε ποτέ να βοηθήσει, αρκεί να υπάρχει κοινό όραμα και φιλοσοφία, τι θέλω εγώ και τι ο άλλος. Εγώ αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να σωθεί, ποια χρήματα απαιτούνται και από μπορούν να αποκτηθούν. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και το αν το σχέδιο αυτό μπορεί να υλοποιηθεί. Φυσικά όλα αυτά πρέπει να γίνουν με γνώμονα την εποχή ζούμε. Τι θα γίνει δηλαδή, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρό μας θα καταλήξει στο επίπεδο που του αξίζει, πρέπει να ανταποκρίνεται και στα ζητούμε της κοινωνίας, δηλαδή να μειωθούν τα έξοδα ανάλογα με τα έσοδα και το επίπεδο του αθλήματος. Πουλάμε μόνο στην Κύπρο δεν είμαστε Ισπανία. Οι παλιές σπατάλες πρέπει να τελειώσουν.

-Η λεγόμενη «λαϊκή βάση» είναι μόδα;

«Πιστεύω την ιδέα της λαϊκής βάσης αλλά πρέπει να έχει στην αρχηγική θέση άτομα υπεράνω υποψίας. Εφόσον το επίπεδο του ποδοσφαίρου ανέβει, εξαφανιστεί η βία και τα στημένα τότε ο κόσμος μπορεί να πάει γήπεδο. Οπως επίσης απαραίτητη είναι η μείωση στην τιμή του εισιτηρίου. Να ακολουθήσουμε το ολλανδικό πρότυπο οργάνωσης, να αναπτύξουμε τα φυτώρια και να πουλάμε παίκτες στο εξωτερικό.

-Για ποιο λόγο ο ανιψιός σας, ο Κώστας Μανωλάς δεν έφυγε στο εξωτερικό, κάτι που θα έδινε λεφτά στην ΑΕΚ;

«Οι τραγικοί χειρισμοί της διοίκησης έκαναν τον Κώστα ελεύθερο. Το ποδόσφαιρο έπεσε στα χέρια τεχνοκρατών, άθλιοι μάνατζερ που βρήκαν διέξοδο στο ποδόσφαιρο και το έφτασαν εδώ που είναι. Οι έλληνες είμαστε οι πιο φτηνοί ποδοσφαιριστές και έχουμε τιμήσει και τα λεφτά που έπαιρναν στο εξωτερικό και την φανέλα της ομάδας, έπιναν νερό στο όνομά τους. και οι παίκτες που τώρα είναι απλήρωτοι αξίζουν συγχαρητήρια που συνεχίζουν να αγωνίζονται.

-Ο Κώστας μένει ελεύθερος υπάρχει περίπτωση να μείνει Ελλάδα;

Φυσικά, όλα μπορούν να γίνουν, αλλά αν θέλει να εξελιχθεί πρέπει να πάει στην Ευρ
Keywords
Τυχαία Θέματα