Χότζον: Θαυμάσιος αποχαιρετισμός από θαυμάσιο κοινό

13:27 31/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η Αγγλία κέρδισε 3-0 την Χιλή σε φιλικό προετοιμασίας με τον Ρόι Χότζον να σημειώνει πως ήταν το καλύτερο αποχαιρετιστήριο για τους φίλους της εθνικής ομάδας λίγο πριν την αναχώρηση της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Ήταν το τέλειο τέλος σε δυο τέλειες εβδομάδες. Ήταν ένας θαυμάσιος αποχαιρετισμός για το Παγκόσμιο Κύπελλο, από ένα θαυμάσιο κοινό. Δεν κοίταξα αν θα ήταν τόσο άνετα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από το υπέροχο γκολ

του Στάριτζ και μετά, το παιχνίδι δεν βρισκόταν στην αμφιβολία.
Το να το κάνεις μπροστά σε 85.000 κόσμο ήταν ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο. Η ατμόσφαιρα ήταν μια ψήφος εμπιστοσύνης. Όταν παίζεις κόντρα σε ομάδες με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα, πρέπει να είσαι υπομονετικός, αλλά δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα κερδίζαμε".
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αγωνίστηκε για 66 λεπτά αλλά δεν σκόραρε με τον Χότζον να δηλώνει: "Ήμουν χαρούμενος με την εμφάνιση του Ρούνεϊ. Ο Ρούνεϊ και ο Τζέραρντ είναι σημαντικά μέλη της ομάδας και το 3-0 έμοιαζε μια ευκαιρία για να δώσουμε το έναυσμα στους νεαρότερους. Πιστεύουμε ότι η φυσική κατάσταση του Ρούνεϊ προοδεύει.
Δεν έχω κανέναν φόβο για αυτό. Οι ικανότητες και η αφοσίωση του είναι πρώτης κλάσης, ακόμα και σε ένα παιχνίδι τέτοιας φύσης. Έχει ακόμα δυο εβδομάδες να συνεχίσει έτσι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις επιλογές που έχω στην επίθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα