Χόρτασαν μπάλα με Αντώνη

19:12 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 20η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 2-3

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Μάνταλος

Υπό το βλέμμα του Μίτσελ ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι με πολύ όμορφα γκολ και... ανατροπές. Τραγική αμυντική λειτουργία από τους "ερυθρόλευκους"

με τα τελευταία λεπτά τον κόσμο στο Καραϊσκάκη να γιουχαΐζει μαζικά.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν σχεδόν με τη σέντρα όταν στο πρώτο λεπτό ο Καραμάνος έστρωσε στον Μπρίτο και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 9' ο Τζιμπούρ με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ράντμαν και έκανε το 1-1. Στο 37' ο Γαλλοαλγερινός βρέθηκε σε καλή θέση αλλά ολιγώρησε και η ευκαιρία χάθηκε. Στο επόμενο λεπτό ο Νάτσος πρόλαβε τον επιθετικό του Ολυμπιακού που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στο 43' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μασάντο από τον Μπρίτο. Ο Αμπντούν δεν μπόρεσε να νικήσει με την πρώτη τον Ράντμαν αλλά στην επαναφορά σημάδεψε σωστά και έκανε το 2-1.

Μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος "χτύπησε" εκ νέου όταν ο Καραγκούνης με ένα τρομερό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Μέγερι και ισοφάρισε σε 2-2. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 64' έχασε ευκαιρία με τον Μανωλά. Οκτώ λεπτά μετά ο Μασάντο εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 79' ο Δημούτσος με εντυπωσιακή ντρίμπλα άδειασε τον Μασάντο και με σουτ έγραψε το 2-3 γεγονός που εξόργισε τον κόσμο του Ολυμπιακού που άρχισε το γιουχάισμα και να φωνάζει "Εεε, οοο, αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό". Ο Μπρίτο στο 87' έχασε καλή ευκαιρία με τον κόσμο να ξεσπά και πάλι σε φωνές.

ΟΣΦΠ (Α.Νικοπολίδης): Μέγερι, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης (77'Μοντέστο) Γκρέκο (61'Ιμπαγκάσα), Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μήτρογλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Αναστόπουλος): Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Μπρίτο, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (85'Μπάλας), Καραγκούνης (77'Φάμπιο), Ουντότζι (68'Καλέργης), Καραμάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα