Τίτλος τέλος για Σίτι

17:29 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-1
Γήπεδο: Χόθορνς

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των Έβερτον και Τσέλσι, η Τότεναμ, που επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Μπρομ και βάζει πλώρη για τριάδα.

Στο 7ο λεπτό ο Λουκάκου βρήκε χώρο έξω από την περιοχή έκανε και το σουτ, αλλά ο Γιορίς μπλόκαρε σταθερά, ενώ στο 21' ο Γάλλο γκολκίπερ της Τότεναμ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Λονγκ. Η Τόιτεναμ είχε μόλις ένα καλό σουτ στο

πρώτο μέρος κι αυτό στο 45+3' με τον Μπέιλ και τον Φόστερ να διώχνει με υπερένταση.

Η Γουέστ Μπρομ έμενε με 10 παίκτες στο 47ο λεπτό λόγω αποβολής του Ποπόφ και στο 53' ο Φόστερ είπε όχι σε σουτ του Χόλτμπι. Η Τότεναμ πίεσε ασφυκτικά από εκεί και πέρα και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στ 67ο λεπτό. Ο Μπέιλ απέφυγε όμορφα τον Μόρισον και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Πόποφ, Ντόρανς (82' Ρόζενμπεργκ), Γιάκομπ (82' Φόρτσιουν), Μόρισον, Μπραντ, Λονγκ, Λουκάκου (52' Ρίτζγουελ)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ (78' Γκαλάς), Ντόουσον, Βερτόνχεν, Ασού-Εκοτό, Ντεμπελέ, Πάρκερ, Λένον (86' Σίγκουρντσον), Μπέιλ, Ντέμπσεϊ, Ντεφό (39' Χόλτμπι)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 2-2
Γήπεδο: Etihad

Στο 2-2 κόλλησε η Σίτι με τη Λίβερπουλ και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να προλάβει τη Γιουνάιτεντ.

Στο 13' το σουτ του Στάριτζ κόπηκε από τον Σαμπαλέτα, ενώ στο 20΄ο Σουάρες δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά μετά από γύρισμα του Στάριτζ, στο επόμενο λεπτό ο Χαρτ είπε όχι σε σουτ του Σουάρες και στο 23' ο Ντζέκο με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Μπάρι, έκανε το 1-0. Ωστόσο, στο 29' ο Στάριτζ με όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής, έκανε το 1-1 για τη Λίβερπουλ, ενώ στο 44' μετά από ασυνεννοησία μεταξύ Ζαμπαλέτα και Χαρτ, ο αμυντικός της Σίτι γύρισε λανθασμένα, με τη μπάλα ωστόσο να καταλήγει κόρνερ.

Το σουτ του Σουάρες από τα αριστερά πέρασε άουτ στο 62', ενώ στο 73' ο Τζέραρντ με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-1 για τη Λίβερπουλ. Η χαρά ωστόσο για τους «κόκκινους» δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 78' ο Αγουέρο με όμορφο γύρισμα νίκησε τν Ρέινα που ήταν εκτός θέσης κι έκανε το 2-2. Στο 89ο λεπτό το σουτ του Στάριτζ απομακρύνθηκε δύσκολα από τον Χαρτ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Νάστασιτς (56' Κολάροφ), Λέσκοτ, Κλισί, Μίλνερ, Γκαρσία, Μπάρι (88' Νασρί), Σίλβα (75' Μαϊκόν), Τζέκο, Αγουέρο

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Ενρίκε (75' Σκρτελ), Άγκερ, Κάραγκερ, Λούκας, Τζέραρντ, Χέντερσον, Ντάουνινγκ, Σουάρες, Στάριτζ (90' Άλεν)

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα