Χειρουργήθηκαν Δημητριάδης και Βλάχος

20:46 3/7/2013 - Πηγή: AEK365

Του Δημήτρη Κουμουρτζή

Με επιτυχία χειρουργήθηκαν χθες από τον Λάκη Νικολάου οι βετεράνοι άσοι της ΑΕΚ Μιχάλης Βλάχος και Δημήτρης Δημητριάδης. Οι δύο άσοι, είχαν τραυματιστεί στον παιχνίδι των βετεράνων της Ένωσης με τον Πανσιφναϊκό το περασμένο Σάββατο. Και μπορεί ο δεύτερος, να αποχώρησε στο 13ο λεπτό της συνάντησης ,αφού γύρισε το πόδι του και κατάλαβε αμέσως ότι έχει πρόβλημα, όμως ο Μιχάλης είχε συνεχίσει το παιχνίδι, γιατί θεώρησε ως «μικροτραυματισμό» αυτό που είχε πάθει! Τελικά χθες μετά από τις μαγνητικές

τομογραφίες που έκαναν ο μεν Δημητριάδης , διαπιστώθηκε ότι είχε ρήξη χιαστού ,αλλά και έσο μηνίσκου(!) στο δεξί πόδι και ο Μιχάλης Βλάχος, ρήξη έσω μηνίσκου στο αριστερό!
Ο Λάκης Νικολάου- που μετά τις «επεμβάσεις» πέταξε για Ιταλία, όπου θα συμμετέχει σε ιατρικό συνέδριο-χειρούργησε πρώτα τον Δημητριάδη, που είχε πάει στο Ιατρικό Κέντρο από τις 7.30 το πρωί, με συντροφιά του τον Γιώργο Καραφέσκο. Ο «Κόουτς» μάλιστα, ήταν στο πλευρό του Δημητριάδη, τόσο πριν, όσο και μετά την επέμβαση. Η επέμβαση διήρκησε περίπου δύο ώρες. Και στη συνέχεια ο Λάκης Νικολάου, ανάλαβε τον Μιχάλη Βλάχο, πού είχε μικρότερη ζημιά, αφού είχε «πειραχτεί» μόνο ο μηνίσκος. Στο Ιατρικό Κέντρο, προσήλθαν πολλοί από τους βετεράνους της ΑΕΚ, για να δουν τους δύο άσους, που ο πρώτος «φιλοξενήθηκε» στον 7ο Όροφο του Ιατρικού Κέντρου στο Μαρούσι και ο δεύτερος, στον 8ο. Από τους πρώτους που έφτασαν στο Ιατρικό Κέντρο για να επισκεφτούν τους δύο ασους, ήταν οι Κοσμάς Πεσιρίδης και Στέλιος Κωνσταντινίδης. Ο δεύτερος μάλιστα, γνωρίζεται και οικογενειακά με τον Δημητριάδη γι αυτό και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους γονείς του Δημήτρη, Ιγνάτιο και Μαριάννα. Αλλά και οι Μιχάλης Σιμιγαλάς, που είναι παντού παρόν σε θέματα που απασχολούν τους βετεράνους .
Οι δύο άσοι ξεκινάν από σήμερα φυσιοθεραπεία με το Νίκο Πανταζή, για να μην πάθουν αγκύλωση στο γόνατο. Ο Δημήτρης Δημητριάδης, που θα επιστρέψει στην «ποδοσφαιρική δράση» μετά από δύο μήνες, θα γυρίσει στη Σίφνο το αργότερο μέχρι το Σάββατο. Άλλωστε τον περιμένει η σύντροφος του Μαρία ο «Λύχνος» και οι συνεργάτες του, στον μαγευτικό Φάρο. Ο Μιχάλης Βλάχος, θα επιστρέψει στις δραστηριότητες της «κιτρινόμαυρης» εφηβικής ομάδας, σε δύο εβδομάδες. Πάντως, όπως είναι επόμενο, θα απουσιάσει από το παιχνίδι των βετεράνων της ΑΕΚ, στην Πρέβεζα, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο και θα «ρίξει» την αυλαία των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τους για την περίοδο 2012-13.

Keywords
Τυχαία Θέματα