Τα προγνωστικά του Τσεχ

20:33 3/7/2013 - Πηγή: AEK365

«Εκτός από τον Τέβες που έφυγε και αυτούς που ήρθαν, η Σίτι έχει την ίδια ομάδα και θα φέρει κι άλλους παίκτες για να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Επίσης, έχουν έναν σπουδαίο και έμπειρο προπονητή. Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ έχει τον Ντέιβιντ Μόγιες, που είναι επίσης πολύ έμπειρος και αν χρειαστεί να προσθέσει παίκτες στο ρόστερ, θα το κάνει. Εξακολουθώ να βλέπω αυτούς τους δύο ως κύρια απειλή».
«Η Άρσεναλ είναι υπό πίεση, το ίδιο και ο προπονητής της, καθώς όλοι του θυμίζουν από πότε έχει να κερδίσει κάποιον τίτλο. Θα θέλουν να δείξουν ανταγωνιστικοί. Η Τότεναμ θα είναι εκεί επίσης,

όπως και η Λίβερπουλ που θέλει να ανακάμψει».
«Με τον Μουρίνιο ήμασταν επιτυχημένοι. Ελπίζω πως μπορούμε να ξαναβιώσουμε τέτοιες στιγμές και όλοι μας το θέλουμε πάρα πολύ. Οι παίκτες μας είναι λίγο μικροί, αλλά έχουν την εμπειρία κατάκτησης σημαντικών διοργανώσεων όπως το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον έχουμε έναν προπονητή που έχει κερδίσει πολλά με διαφορετικές ομάδες. Διαθέτουμε τις δυνατότητες να κοντράρουμε τον καθένα και πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα