Χαραλαμπίδης:Χάσαμε χωρίς ευκαιρία

23:20 7/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος, παρά την ήττα που γνώρισε η Δόξα Δράμας από τον ΟΦΗ (1-0), εμφανίστηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο τεχνικός των «μαυραετών» συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν ενώ για την ήττα ανέφερε πως οφείλεται σε λάθος της ομάδας του χωρίς να έχει δεχτεί ευκαιρία από τον αντίπαλο.

Για το ματς με τον ΟΦΗ, είπε: «Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι χωρίς να μας δημιουργήσει

η αντίπαλη ομάδα μία ευκαιρία, αλλά δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί αυτό που κάνουνε είναι αφύσικο αγωνιζόμενοι Κυριακή και Τετάρτη. Τα παιδιά είναι άπειρα και θέλουνε τον χρόνο τους. Δεν μπορούνε από την μία μέρα στην άλλη να νικήσουν έμπειρες ομάδες. Θέλουνε τον χρόνο τους. Δεν είμαστε εμείς μάγοι. Νιώθω πάρα πολύ καλά γιατί δούλεψα πάρα πολύ με συνθήκες που δεν θέλω να τις πω. Χωρίς προγραμματισμό και προετοιμασία. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οι παίκτες κοίταξαν τους αντιπάλους τους στα μάτια».

Σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, δήλωσε: «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και αν μου πει ότι δεν κάνω, να φύγω εγώ. Βγάζω πικρία. Δεν θέλω να μου πουν ευχαριστώ. Δεν θέλω να βρίζουνε ποδοσφαιριστές γιατί δεν μπορείς να τους κάνεις ξαφνικά Μέσι. Θέλουνε χρόνο τα παιδιά. Δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να έχεις αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα