«Να μη μας πυροβολούν»

23:06 7/12/2011 - Πηγή: AEK365

Να σταματήσουν να κατηγορούν τη Δόξα Δράμας πως παίζει αντιποδόσφσαιρο ζήτησε ο Άγγελος Βέρτζος. Ο παίκτης των «μαυραετών» μίλησε μετά την ήττα της ομάδας από τον ΟΦΗ(1-0) και τόνισε πως η συνέχεια πρόκειται να είναι αρκετά δύσκολη για τη νεοφώτιστη ομάδα.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο προσωπικό μας λάθος. Ήμασταν κυρίαρχοι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά, παρά την κούραση που υπάρχει από τους αγώνες Τετάρτη-Κυριακή.Όταν κάνεις τέτοια λάθη τα πληρώνεις», ήταν τα πρώτα λόγια του αμυντικού των «μαυραετών».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Φάνηκε

ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Παρόλο που δείξαμε την ποιότητά μας και βρίσκουμε τον ρυθμό μας σαν ομάδα».

Τέλος, μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και για τα όσα ακούγονται πως η ομάδα παίζει αντιποδόσφαιρο: «Η συνέχεια είναι δύσκολη. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε από το να συνεχίσουμε. Αυτό που εγώ έχω να πω είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε μπάλα για νεοφώτιστη ομάδα. Και όσοι μας κατηγορούν ότι παίζουμε αντιποδόσφαιρο, δεν πρέπει να μας πυροβολούν έτσι, γιατί είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα με πολλά προβλήματα και ουσιαστικά παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Εμείς πάντως συνεχίζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα