Χαραμπίδης: Δεν έχουμε μαγικά ραβδιά

Ο Νίκος Αναστόπουλος χαρακτήρισε απαγορευτική τη λέξη «Ευρώπη», παρότι ο ΟΦΗ έφτασε στους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο allenatore τα είχε και με τον διαιτητή της αναμέτρησης για το ξεκάθαρο πέναλτι που δεν έδωσε σε ανατροπή του Μάντζιου στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

"Αυτή η λέξη είναι απαγορευτική για μας. Είχα πει ότι ο στόχος μας είναι ένας και στη ζωή, όταν βάζεις πολλούς, δεν πετυχαίνεις κανέναν. Αν καταφέρουμε

και πετύχουμε γρήγορα τον έναν στόχο, τόσο το καλύτερο. Αλλά να μην κυριαρχούν στο μυαλό μας, όνειρα που δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε", είπε αρχικά.

Σχετικά με το παιχνίδι, υποστήριξε ότι "ήταν μια δίκαιη νίκη, θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Πλέον, ο στόχος είναι για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό σε μια καυτή έδρα. Στο παιχνίδι, ενώ ξεκινήσαμε καλά, πιστεύω ότι στα πρώτα λεπτά το πέναλτι που δεν δόθηκε - το δεύτερο συνεχόμενο που δεν μας δίνεται - ήταν καθοριστικό.

"Οσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν μίλησα για διαιτησία, αλλά η φάση του πέναλτι είναι καθοριστική γιατί η Δόξα θα έμενε και με δέκα παίκτες. Εν πάσει περιπτώσει, κάναμε το γκολ και πήραμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας που ήρθαν έως εδώ και πιστεύω ότι τους αποζημιώσαμε με τη νίκη".

Ρωτήθηκε για την αντικατάσταση του Παπουλή όπου απάντησε ότι "ήταν αναγκαστική. Αισθάνθηκε τράβηγμα στο δικέφαλο και δεν μπορούσε να συνεχίσει", ενώ σχετικά με την αποβολή του Ζόρντι Λόπεζ, απάντησε ότι "για να είμαι ειλικρινής, δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου η αποβολή του παίκτη μας, γιατί υπήρχαν παίκτες μπροστά".

O προπονητής της Δόξας Δράμας, Απόστολος Χαραλαμπίδης, φανερά εκνευρισμένος από τη κριτική που δέχεται ο ίδιος και η ομάδα του, είπε πως "δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι, χωρίς η αντίπαλη ομάδα να δημιουργήσει ευκαιρία. Από δικό μας λάθος, δεχθήκαμε το γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αυτό που κάνουν είναι αφύσικα, καταθέτοντας τη ψυχή τους κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη και δεν ξέρω αν αναγνωρίζεται η προσπάθεια.

"Τα παιδιά θέλουν χρόνο, έπαιζαν σε μικρές κατηγορίες και δεν μπορεί από τη μία μέρα στην άλλη να κερδίζουν έμπειρες ομάδες. Δεν είμαστε μάγοι, δεν έχουμε μαγικά ραβδιά και να τους μετατρέψουμε σε παικταράδες. Εγώ νιώθω καλά, γιατί δούλεψα πάρα πολύ με συνθήκες που τις ξέρω και δεν θέλω να τις πω. Χωρίς προγραμματισμό, προετοιμασία και παρά το όλο αυτό σκηνικό, παρουσιάσαμε μια ομάδα που ανταποκρίνεται σε όλα τα παιχνίδια, εκτός αυτού με τον Ολυμπιακό. Εγώ με τους παίκτες που έχω, με αυτούς δουλεύω.

"Θα μιλήσω με τον πρόεδρο κι αν μου πει ότι δεν κάνω, θα φύγω από την ομάδα. Βγάζω αυτή τη πικρία. Δεν θέλω να μου πούνε και ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω να βρίζουν τους παίκτες. Δεν μπορεί ξαφνικά να γίνουν Μέσι. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, να γίνουμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Εγώ ευχαριστώ τον πρόεδρο που είμαι σε αυτή τη θέση, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω", είπε και ρωτήθηκε γι' αυ

Keywords
Τυχαία Θέματα