Χαμός με Μπαλοτέλι

16:16 26/4/2014 - Πηγή: AEK365

Όλα ξεκίνησαν στην χθεσινή ήττα της Μίλαν με 2-0 από την Ρόμα, όταν ο Κλάρενς Ζέεντορφ αποφάσισε να βγάλει ως αλλαγή τον Μπαλοτέλι στο 69΄ και εκείνος εκνευρίστηκε με αυτό και ρώτησε τον προπονητή του γιατί τον έβγαλε.

«Δεν κατάλαβα την αντικατάσταση μου. Αλλά στο στούντιο λένε ότι δεν είμαι κορυφαίος παίκτης, θα πρέπει να είναι αυτό», είπε αρχικά στο ιταλικό κανάλι ο 23χρονος.

Ένας από τους δημοσιογράφους, ο Τζιανκάρλο Μαρότσι, είπε τότε ότι η αλλαγή μάλλον έγινε γιατί δεν ήταν καλός ο Μπαλοτέλι.

«Ποιος μιλάει; Ο Μαρότσι; Αυτός δεν καταλαβαίνει

το ποδόσφαιρο», είπε ο Μπαλοτέλι.

«Ποτέ δεν είπα ότι είμαι κορυφαίος παίκτης. Είμαι ένας τέλεια φυσιολογικός παίκτης. Θα πάρει καιρό μέχρι να γίνω παίκτης παγκοσμίου κλάσης, αλλά οι λόγοι που δεν είμαι ένας κορυφαίος παίκτης δεν είναι αυτοί που νομίζεται. Πάντα μιλάτε για μένα. Όταν η Μίλαν νικά, ο Μάριο είναι σπουδαίος, όταν χάνει, όλα είναι λάθος του Μάριο. Δεν χρειάζομαι την κριτική σας, κάνω την δική μου», είπε ο Μπαλοτέλι.

Όλο αυτό το ξέσπασμα δεν πέρασε απαρατήρητο και μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε ο ίδιος έγραψε στο Twitter: «Mamma mia, χώρισα την Ιταλία στα δυο! Τρομερό!»

Με όλα αυτά, βέβαια, ξεκίνησαν ξανά φήμες για μεταγραφή του Ιταλού και σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον της Μονακό για τον 23χρονο!

Keywords
Τυχαία Θέματα