Με μαύρα περιβραχιόνια η Μπάγερν για τον Βιλανόβα

16:12 26/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Βέρντερ Βρέμης για την Bundesliga και πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή με τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Γερμανίας να φορούν μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν την μνήμη του Τίτο Βιλανόβα.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στενός φίλος και συνεργάτης του Βιλανόβα, δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για

τον θάνατο του Ισπανού και σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα είναι σοκαρισμένος και ενδέχεται να ταξιδέψει στην Ισπανία για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.
Η Μπάγερν Μονάχου έβγαλε και ανακοίνωση για τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα:
«Με σοκ και βαθιά λύπη η Μπάγερν έμαθε για τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα. Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, ήταν μαζί με την ομάδα του καλεσμένος μας την περασμένη σεζόν και γνωρίσαμε έναν σπουδαίο προπονητή και έναν υπέροχο άνθρωπο.
Ειδικά για τον προπονητή μας τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους συνεργάτες του, ήταν περισσότερο από μια επαγγελματική λύπη. Η θλίψη και η συμπαράσταση της Μπάγερν είναι τώρα με την οικογένεια του Τίτο Βιλανόβα και την Μπαρτσελόνα. Η Μπάγερν στον σημερινό αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή και θα φορεθούν μαύρα περιβραχιόνια για έναν σπουδαίο άνθρωπο και φίλο.
Καρλ Χάινς, Ρουμενίγκε, για λογαριασμό της Μπάγερν".

Keywords
Αναζητήσεις
μπαγερν μαυρο περιβραχιονιο
Τυχαία Θέματα