«Μπορούσαμε την ισοπαλία»

22:15 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η ισοπαλία θα ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα για τον Κάρλος Τόχα στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός μέσος του Άρη τόνισε πως η ομάδα του έδειξε ηθικό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και θα μπορούσε να πάρει έναν βαθμό. Παράλληλα μίλησε και για τον νέο τεχνικό της ομάδας χαρακτηρίζοντάς τον δουλευταρά.

«Βγήκαμε στο γήπεδο για τη νίκη σε ένα μπερδεμένο και περίπλοκο ματς με τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε, θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε ηθικό, το πάλεψε ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία»

δήλωσε αρχικά ο 26χρονος άσος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μίχαλ Πρόμπιερζ τονίζοντας πως «σίγουρα τα πράγματα άλλαξαν με την έλευση του νέου προπονητή και η αλλαγή έχει φανεί, δυστυχώς ο προπονητής δεν ντεμπούταρε με νίκη, όπως θα ήθελε ο ίδιος, αλλά και εμείς, έχουμε δυο εβδομάδες να δουλέψουμε, τέλος τα λόγια, τώρα έχει φθάσει η ώρα για δουλειά για να έρθει η νίκη» και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να κάνει σχόλιο για τον Πρόμπιερζ με μία προπόνηση και ένα ματς, αλλά μ' αυτά που είδαμε στην πρώτη προπόνηση που κάναμε την Παρασκευή διαπιστώσαμε πως πρόκειται για έναν δουλευταρά προπονητή, που δουλεύει στην τακτική, το οποίο χρειάζεται η ομάδα, τώρα με τη διακοπή έχουμε δυο εβδομάδες να δουλέψουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα