«Μπορούσαμε να είχαμε μεγάλη διαφορά»

23:13 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως η διαφορά για τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. «Κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε σωστά πολλά μικρά πράγματα και λεπτομέρειες. Αυτό ήταν το τέταρτο μεταξύ μας παιχνίδι φέτος. Εμείς ξεκινήσαμε το παιχνίδι με αρκετή πίεση πιστεύω, δεν πιστεύω πως ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη η πίεση του Σάτο στον Μάντζαρη. Είχαμε εφτά λάθη και μια ασίστ στο πρώτο δεκάλεπτο και δίκαια χάσαμε στην πρώτη περίοδο. Χάσαμε πολλές βολές, αλλά σημασία έχει το σκορ και όχι η διαφορά πόντων. Μάλλον το

παιχνίδι θα έπρεπε να τελειώσει και με μεγαλύτερη διαφορά για εμάς».

Στη συνέχεια ο Σέρβος τεχνικός έκανε ειδική αναφορά σε παίκτες του και αποθέωσε τον Κώστα Παπανικολάου. «Είναι σημαντικό το ότι βρήκαμε τον Γκετσεβίτσιους που δεν αγωνίστηκε καν στο Final Four. Και οι Χάινς και Πρίντεζης ήταν σε σπουδαία μέρα. Χρόνια Πολλά σε Κωνσταντίνους και Ελένες και ένα ακόμη περισσότερο για τον Παπανικολάου που παίζει εκπληκτικά. Ωρίμασε τελικά, δεν υπάρχουν μυστικά. Έχει γίνει παίκτης που έρχεται στον πάγκο και προτείνει λύσεις. Από την εμπειρία μου, αυτή η αλλαγή είναι σπουδαία σε αυτό το παιδί».
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Έισι Λο, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε πως «περιμένουμε να δούμε για τον Λο. Η απουσία του ήταν σημαντική και ευτυχώς που βρήκαμε χωρίς αυτόν ρυθμό. Ξεκίνησε με κάποια σουτ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητες να παίξει την Πέμπτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα