Παράσχος: «Μπορεί να σταθεί στην ΑΕΚ ο Αναστασόπουλος»

20:00 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Παράσχος γνωρίζει πολύ καλά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Δημήτρη Αναστασόπουλο, καθώς ήταν προπονητής του στον Πανιώνιο τη σεζόν 2010-2011. Ο νυν τεχνικός του Λεβαδειακού μίλησε στο aek365 για τον νεαρό μέσο και εμφανίστηκε σίγουρος πως μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της ΑΕΚ και να διακριθεί με τη φανέλα της. Όπως μας είπε ο κ. Παράσχος, ο Αναστασόπουλος

είναι ένας αμυντικογενής μέσος, με πολλά τρεξίματα και αστείρευτες δυνάμεις, ο οποίος δεν διστάζει να απειλήσει και την αντίπαλη εστία με μακρινά σουτ όποτε του δοθεί η ευκαιρία, μιας και έχει πολύ δυνατά πόδια.

«Τον Δημήτρη τον είχα παίκτη για ένα χρόνο στον Πανιώνιο και από τότε είχα διακρίνει πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης. Πρόκειται για έναν αμυντικογενή μέσο, με πολλές δυνάμεις, διαρκή τρεξίματα και ένα εξαιρετικό πόδι, αφού δοκιμάζει πολλές φορές να σουτάρει από μακριά και να απειλήσει τον αντίπαλο. Μου είχε κάνει επίσης εντύπωση πως είναι ένα πολύ σεμνό παιδί που δούλευε πολύ στις προπονήσεις», μας είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Πιστεύω πως μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της ΑΕΚ και έχει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ φέτος και θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή, είμαι σίγουρος γι' αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα