Το «who is who» του Ανάκογλου

19:23 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον και επίσημα ο Δημήτρης Ανάκογλου, καθώς ο 21χρονος τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Η μεταγραφή του στην «Ένωση» μπορεί να... καθυστέρησε μερικά χρόνια, καθώς το όνομά του ακουγόταν για τους «κιτρινόμαυρους» από το 2009, ωστόσο τελικά τον απέκτησαν σήμερα. Ο Ανάκογλου γεννήθηκε στις Σέρρες

στις 6 Σεπτεμβρίου του 1991 και η πρώτη ομάδα με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν ο Πανσερραϊκός, το 2008. Με την ομάδα των Σερρών έπαιξε συνολικά σε 86 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 3 γκολ. Μετρά επίσης 3 συμμετοχές με την Εθνική Νέων και 6 με την Ελπίδων (με την οποία έχει και ένα γκολ).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον Έβαλντ Λίνεν στη μεσαία γραμμή, καθώς μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στις τρεις θέσεις του ρόμβου μπροστά από τον «κόφτη», ενώ υπό προϋποθέσεις έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ. Διακρίνεται για την καλή του τεχνική, το «γλυκό» αριστερό του πόδι και τα ανεξάντλητα τρεξίματά του μέσα στο γήπεδο. Τη φετινή περίοδο έχει παίξει σε 14 ματς, όλα σαν βασικός, μετρώντας 2 γκολ και 3 ασίστ. Πέρυσι είχε κάνει μια «γεμάτη» χρονιά, έχοντας αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια, με 1 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του. Τη χρονιά που ο Πανσερραϊκός ήταν στη Σούπερ Λιγκ, πρόπερσι, είχε παίξει σε 18 αγώνες πρωταθλήματος και με τις εμφανίσεις του είχε κερδίσει μια θέση και στην Εθνική Ελπίδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα