Στην υγειά του Γουόλτερς

16:39 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΟΟΥΚ- ΤΣΕΛΣΙ: 0-4
Γήπεδο: Μπριτάνια

Τριάδα έπιασε ξανά η Τσέλσι που ισοπέδωσε με 4-0 την Στόουκ. Δύο αυτογκόλ και χαμένο πέναλτι από τον Γουόλτερς.

Σο 7ο λεπτό το σουτ του Τζόουνς πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 25' ο Λάμπαρντ έπιασε κεραυνό αλλά ο Μπέγκοβιτς απομάκρυνε εντυπωσιακά. Ο Μπέγκοβιτς σταμάτησε όμορφα και το σουτ του Μπα στο 34ο λεπτό, ενώ στο 41' ο Τσεχ σταμάτησε την κεφαλιά του Γουίλαν. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο στ πρώτο μέρος, στο 45+2,

ο Αθπιλικουέτα έκανε τη σέντρα και ο Γουόλτερς κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το 54' ο Τσεχ απέκρουσε το μακρινό σουτ του Ενζονζί, αλλά στο 62΄ο Γουόλτερς έκανε ξανά το θαύμα του. Μετά από κόρνερ του Λάμπαρντ ο άσος της Στόουκ έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έκανε το 2-0. και πριν προλάβει να αντιδράσει η Στόουκ, οι «μπλε» πέτυχαν και 3ο γκολ. Στο 65' συγκεκριμένα ο Μάτα ανατράπηκε από τον Χουθ στην περιοχή και ο Λάμπαρντ από τα 11 μέτρα έγραψε το 3-0. Στο 69' ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του Μπα, αλλά στο 73' ο Αζάρ με όμορφο σουτ έκανε το 4-0. η Στόουκ κέρδισε πέναλτι στο 89' αλλά ο Γουόλτερς κατάφερε να το χάσει.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουθ, Γουίλκινσον, Γουόλτερς, Γουίλαν, Ενζόνζι, Εθέρινγκτον (86' Κάιτλι), Άνταμ (79' Ζερόμ), Τζόουνς (79' Γουάιτχεντ)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα (83' Φερέιρα)), Ιβάνοβιτς, Λουίζ, Κόουλ, Αζάρ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μπερτράντ, Μάτα (79' Τέρι), Μπα (72' Τόρες)

ΝΟΡΙΤΣ- ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 0-0
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Στο 0-0 κόλλησαν Νόριτς και Νιούκαστλ και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Ομπερτάν προσπάθησε να βρει τον Σισέ, αλλά ο Μπαν πρόλαβε και μάζεψε, ενώ στο 17' ο γκολκίπερ της Νόριτς δεν δυσκολεύτηκε από το σουτ του Ομπερτάν. Στο 23' ξανά ο Μπαν είπε όχι σε σουτ του Σισέ, ενώ στο 43' ο Ομπερτάν βρέθηκε σε καλή θέση μετά από λάθος του Μπασόνγκ ,αλλά σούταρε άστοχα.

Στο 47ο λεπτό το σουτ του Τζόνσον έφυγε άουτ, ενώ στο 63' το σουτ του Μαρβό πέρασε λίγο άουτ. στο 67' ο Μάρτιν βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή της Νιούκαστλ, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κρουλ, ενώ στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Πίλκινγκτον πέρασε μόλις άουτ.

ΝΟΡΙΤΣ: Μπαν, Μάρτιν, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Γκαρίδο, Πίλκινγκτον, Τζάκσον (68' Χολτ), Τετέϊ, Σνόντγκρας (77' Μπένετ), Χούλαχαν, Τζόνσον

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Περτς, Αντίτα (84' Μπιγκιριμάνα), Ομπερτάν (57' Καμπάιγ), Μαρβό, Γκουτιέρες, Σισέ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 3-0
Γήπεδο: Στάδιο του φωτός

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη Σάντερλαντ που επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Χαμ.

Μόλις στο 2' ο Σεσενιό έκοψε από αριστερά στον Βον, ο οποίος έπιασε το σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 9' την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Φλέστερ. Τελικά η Σάντερλαντ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 12' ο Λάρσον έπιασε ένα τρομερό σουτ κι έστειλε την μπάλα στο γάμα του Γιασκελάινεν που έμεινε άγαλμα.

Οι «μαυρόγατες» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και πέτυχαν και 2ο γκολ στο 47'. Ο Γιασκελάινεν απέκρουσε το σουτ του Σεσενιό και στην επαναφορά ο Τζόνσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 63ο λεπτό η κεφαλιά του Τσαμάκ μετά από κόρνερ, πέρασε άουτ, ενώ στο 74΄ο ΜακΚλίν από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με προβολή.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Λάρσον, Γκάρντνερ, Κόλμπακ, Ο' Σέι, Μπραμπλ, Τζόνσον (83Ν΄Ντιαγέ), ΜακΚλιν, Βον, Σεσενιό (89' ΜακΦάντεν), Φλέτσερ (78΄Γουίκαμ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιασκελάινεν, Ριντ, Ντεμέλ, Ποτς, Κόλινς (34' Τόμκινς), Ντιαρέ, Κόλισον (46' Βαζ Τε), Νόλαν, Τζάρβις, Κόουλ Τζ, Κόουλ Κ (56' Τσαμάκ)

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 0-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Στο 0-0 έμεινε η Έβερτον με τη Σουόνσι κι έχασε έδαφος αναφορικά με τη μάχη της τετράδας.

Στο 10ο λεπτό ο Γέλαβιτς κατάφερε να αστοχήσει εξ επαφής, ενώ η κεφαλιά του ίδιου παίκτης στο 16' απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Τιεντάλι. Στο 30' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Βορμ, ο Ανικέμπε έκανε την κεφαλιά αλλά ο Γουίλιαμς απομάκρυνε ξανά πάνω στη γραμμή και στο 36' το σουτ του Μίτσου σταμάτησε στο δοκάρι της Έβερτον. Στο 41' ο Μπέινς εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ, αλλά ο Όσμαν που ήταν εντελώς αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στις κερκίδες.

Στο 46ο λεπτό ο Βορμ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Νέβιλ, ενώ στο 63΄ο Φελαϊνί βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή αλλά καθυστέρησε και κόπηκε από τον Γουίλιαμς, ενώ στο 88' ο Βορμ απέκρουσε απίστευτα την κεφαλιά του Φελαϊνί εξ επαφής.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Γιέλαβιτς, Ντεστέν, Νέβιλ (70' Νέισμιθ), Όσμαν, Πίενααρ, Κόλεμαν, Φελαϊνί, Ανιτσέμπε (83' Βέλλιος)

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Τιεντάλι, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Αγκουστιάν, Κι, Μίτσου (80' Γκρέιαμ), Ράνχελ, Πάμπλο (74' Ρούτλετζ), Ντάιερ (58' Ντε Γκουζμάν)


ΦΟΥΛΑΜ- ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 1-1
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ

Ο Καραγκούνης προσπάθησε αλλά τελικά η Φούλαμ κόλλησε στο 1-1 με τη Γουίγκαν.

Στο 4ο λεπτό ο Σβάρτσερ είπε όχι σε σουτ του Ντι Σαντό, ενώ στο 22' ο Καραγκούνης μετά από όμορφη κούρσα σούταρε δυνατά κι άνοιξε ντο σκορ για τη Φούλαμ. Στο 41ο λεπτο ο ΜακΆρθουρ έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Ντι Σαντό μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

Στο 57' ο Μαλόνεϊ έκοψε σωτήρια τον Ντι Σαντό ο οποίος στο 62' είδε το πλασέ του να ξύνει το δοκάρι του Σβάρτσερ. Η Γουίγκαν κατάφερε να ισοφαρίσει με το τρομερό σουτ του Ντι Σαντό στο 71ο λεπτό, ενώ στο 90+6' ο Φιγκερόα έκοψε σωτήρια πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ρουίς.

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Ρίδερ, Χάνγκελαντ, Χιουζ, Ρίτσαρντσον, Νταφ, Ρουίς, Καραγκούνης, Νταφ (82' Μπερντ), Κατσάνικλιτς (87' Ντεζάγκα), Μπερπάτοφ, Πέτριτς (65' Ροδαγιέγκα)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χάμπσι, ΜακΚάρθι, Κάλντγουελ, Τζόουνς (65' Γκόμες), Ντι Σάντο, Μαλόνεϊ, ΜακΆρθουρ, Μπόις, Ραμίς (90' Σταμ), Μποσεζούρ, Φιγκερόα

ΡΕΝΤΙΝΓΚ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 3-2
Γήπεδο: Μαντέσκι

Αυτοκτόνησε η Γουέστ Μπρομ που βρέθηκε να νικά με 2-0 τη Ρέντινγκ και τελικά έχασε με 3-2. Βαθιά ανάσα για τους γηπεδούχους.

Στο 3' μόλις, ο Κεμπέ άργησε να σουτάρει και δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 12' ο ΜακΌλεϊ πρόλαβε και απομάκρυνε προ του Πογκρέμπνιακ. Στο 15' ο Μαριάπα έκοψε σωτήρια τον Λουκάκου και στο 17' ο Φεντερίτσι απέκρουσε το σουτ του Μόρισον, αλλά στο 19' οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Μόρισον έκανε όμορφο γύρισμα στον Λουκάκου, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 28' ο Λουκάκου φάνηκε να ανατρέπετε από τον Πιρς, αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι, ενώ στο 39' ο Κεμπέ καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση από κοντά.

Στο 46' ο Μαριάπα έκοψε τα σουτ του Λουκάκου, ενώ στο 55' το σουτ του ΜακΚλίαρι σταμάτησε στον Τζόουνς, ενώ στο 57' η κεφαλιά του Λουκάκου σταμάτησε στο δοκάρι της Ρέντινγκ. Τελικά στο 69' ο Λουκάκου με όμορφο σουτ έκανε το 2-0. τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει. Στο 81' ο Κεμπέ με σουτ έκανε το 2-1 για τη Ρέντινγκ, η οποία ισοφάρισε στο 88' με το πέναλτι του Λε Φοντρ. Τη μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους έδωσε ο Πογκρέμπνιακ με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντερίτσι, Γκάντερ, Χαρτ, Μαριάπα, Πιρς, Καρίσο (46' ΜακΚλίαρι), Καρακάν (66' Λε Φοντρ), Κέμπε, ΜακΆνουφ, Γκάθρι, Προγκρέμπνιακ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ, Θορν, Μπραντ, Ντόρανς (79' Ρόζενμπεργκ), Μόρισον, Τόμας, Λουκάκου

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ- ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 0-1
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Ανάσα πήρε η Σαουθάμπτον που πέτυχε τεράστιο διπλό με 1-0επί της Άστον Βίλα.

Στο 22ο λεπτό το σουτ του Πάντσεον έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 24' και ο Μπεντεκέ αστόχησε από καλή θέση. Στο 33' η Σαουθάμπτον κέρδισε πέναλτι και ο Λάμπερτ από τα 11 μέτρα έβαλε μπροστά στο σκορ τους «αγίους», ενώ στο 52΄η Βίλα έχασε απίστευτη ευκαιρία.

Αρχικά ο Μπόρουτς απέκρουσε το σουτ του Στίβενς και στη συνέχεια ο Μπεντεκέ προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 68ο λεπτό το σουτ του Πάντσεον πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπεντεκέ κατάφερε να αστοχήσει εξ επαφής και προ κενής εστίας.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Κλαρκ, Στίβενς, Μπέικερ, Λόουτον, Χόλμαν (46' Μπάναν), Βέιμαν, Γουέστγουντ (79' Μπόουερι), Ντελφ, Ενζόγκμπια (62' Αγκμπονλαχόρ), Μπεντεκέ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Κλάιν, Γιοσίντα, Χούιφελντ, Σο (85' Ντε Ρίντερ), Πάντσεον (82' Ντέιβις), Σναϊντερλέν, Κορκ, Ραμίρες (76' Φοξ), Λάμπερτ, Ροντρίγκες

ΚΠΡ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-0
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Στο 0-0 κόλλησε η Τότεναμ μέσα στην έδρα της ΚΠΡ κι έδωσε την ευκαιρία στην Τσέλσι να τις πάρει την 3η θέση. Πρώτο ματς του Ρέντναπ κόντρα στην παλιά του ομάδα

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Αντεμπαγιόρ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σέζαρ απέκρουσε σωτήρια, ενώ στο 11΄τα πλασέ του Ράιτ Φίλιπς κόντραρε στον Ντόουσον και πέρασε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης στο 45', πέρασε τον Γουόκερ, αλλά σούταρε άστοχα, ενώ στο 52' ο Γουόκερ εκτέλεσε απ' ευθείας ένα φάουλ με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σέζαρ έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Ντεφό, ενώ στο 67' ο Αντεμπαγιόρ έκανε ντρίπλα αλά Ζιντάν, σούταρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στο 85ο λεπτό ο Ράιτ Φίλιπς βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΚΠΡ: Σέζαρ, Χιλ, Ονουόχα, Νέλσεν, Ντα Σίλβα, Εμπιά, Παρκ, Ντέρι, Τααράμπ, Ράιτ-Φίλιπς, Μακί

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Βερτόνχεν, Ντόουσον, Νότον, Σάντρο (25' Πάρκερ), Ντεμπελέ, Λένον (80' Σίγκουρντσον), Μπέιλ, Αντεμπαγιόρ (69' Ντέμπσεϊ), Ντεφό

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα