ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέρκινς: "Ενθουσιασμένος που θα παίξω στους Πρωταθλητές"

Είναι πολύ χαρούμενος και δεν το κρύβει ο Ντορόν Πέρκινς, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού φανέρωσε τον ενθουσιασμό του που από εδώ και στο εξής θα φοράει τη φανέλα των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, ενώ έδωσε υπόσχεση να αγωνίζεται σκληρά σε κάθε ματς των "ερυθρόλευκων".

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και μάλιστα

έκανε και την πρώτη του προπόνηση. Παράλληλα, γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του με τη βοήθεια του συμπαίκτη του πέρσι στην Καντού, Γκιόργκι Σερμαντίνι, ενώ μίλησε και στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας των Πειραιωτών.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στους πρωταθλητές Ευρώπης. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Θα έχει πλάκα", είπε αρχικά ο 29χρονος άσος και συνέχισε:

"Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η απόφαση να έρθω. Είχα δύο επιλογές, είτε να πω ναι στον Ολυμπιακό, είτε να επιστρέψω στις ΗΠΑ και να περιμένω κάποια άλλη πρόταση. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να επιστρέψω στην κορυφή μετά τον τραυματισμό μου. Πέρυσι πήγα στην Καντού, αλλά ενσωματώθηκα αργά στην ομάδα και δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι. Όμως ο Ολυμπιακός, με την ποιότητα παικτών που διαθέτει είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μια καλή κατάσταση για μένα".

Όσο για την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο του Ολυμπιακού; "Να παίζω σκληρά. Παίζω σκληρά ανεξάρτητα από τις συνθήκες", δήλωσε ο Πέρκινς, ο οποίος είναι πιθανό να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα